LakásinfóHirlevél

Lakásinfó

Lakásbörze - kedvcsináló, nem csak költözni vágyóknak

Mintegy 100 kiállító 100 ezer lakást kínált a Lakásbörzén október 19-21-én a Hungexpo B pavilonjában. A vásáron egyre több az új ingatlanokat kínáló befektető - nyilatkozta a várható trendekről Kövesdi Marcell, a Horizont Lakásbörze ügyvezetője.

Az új lakások kínálói nem véletlenül jelentek meg a börzén, sok magyar nem bízik az új lakások minőségében, ezért inkább használt lakást szeretne vásárolni. A vásár a legjobb helyszín arra, hogy személyesen győzzük meg az érdeklődőket, érdemes új lakásba költözni - nyilatkozta Erdei Bálint, a jelenleg legnagyobb, már épülő hazai ingatlanprojekt, a 75 milliárd Ft beruházással épülő Budapest Gate képviselője.

Mint mondta: Magyarországon nem szokás sűrűn lakóhelyet váltani. Az átlag magyar élete során kétszer-háromszor költözik. Éppen ezért csak nagyon ritkán (kb. 15 évente foglakoznak ingatlanpiaci kérdésekkel). Az európai átlag ennek háromszorosa. Ők sokkal több információval rendelkeznek arról, milyen lakást vásároljanak meg, vagy milyet ne. Erdei szerint ez a rendezvény is hozzájárult ahhoz, hogy a magyaroknak is több, átfogóbb piaci ismerete legyen az ingatlanokról. Hozzájárulhatott ahhoz is, hogy a magyarok ne csak költözködés miatt, de befektetési céllal is többet vásároljanak.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Lakásbörze - kedvcsináló, nem csak költözni vágyóknak
Dátum: '07.10.23
Kategória: Lakásinfó
Következő cikk: » Átadásra került a Marina Part harmadik üteme
Előző cikk: « Drámaian nőhet az eladó panellakások száma

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: