Télelő ínyenceknek

Gwyneth Paltrow rózsaszín ingben, rövidnadrágban ül biciklijén, melynek antik kosárkája friss virágokkal, érett eprekkel, muffinokkal és mandulás süteményekkel van tele. A reklámfotózás során a színésznő úgy nyilatkozott: a legújabb Pleasures parfüm az élet egyszerű pillanatait ünnepli, arra ösztönöz, hogy élvezzük a jelent.

Az új Pleasures Delight kényeztető, provokatív, ellenállhatatlanul csábító. Ugyanazt a gondtalan, vidám életérzést viszi tovább, mint az 1995-ben bemutatott első Pleasures illat. Lefegyverző játékosságát a lédús gyümölcsök, a friss citrusok és az ellenállhatatlan édességek ínyenc keveréke adja. A Pleasures finom, könnyed virágillatával szemben az új Pleasures Delight krémesen gazdag. Az ínyenc elemek, az enyhén cukrozott gyümölcsök és a hab krémessége olyan kifinomult viselőt kíván, aki rétegezett textúrájú, gazdag illatot keres, és akinek a testesebb illatjegyek utáni vágya kísérletező kedvre utal.

Csábító fejjegyében a lédús gránátalma, a friss zöldnövények és a harmatos frézia illata keveredik az eper ízű habcsók gyümölcsös illatával. Szívjegyében pazar virágcsokrot idéz a bazsarózsa, a liliom, a friss gyöngyvirág és a napraforgó keveréke. Bázisjegyében cukrozott rózsaszirmok, csábító karamell, puha mályvacukor és vanília olvad egybe. Egy csipetnyi pacsuli gondoskodik az ínyenc költemény összetevőinek egyensúlyáról és egyben melegséget, mélységet és érzékiséget kölcsönöz az illatnak. Üvege az eredeti Pleasures üvegének újjáértelmezése. Modern, mégis kortalan. Lekerekített formái nőiesek, ovális kupakja egy folyami kavicsot idéz. A parfüm maga gyönyörű rózsaszín, mely az illat ínyenc jellegét hangsúlyozza. Ezt az új és nagyon finom ínyencséget az Estée Lauder szaküzleteiben "kóstolhatjuk meg".

Győri M. Hajnal

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Télelő ínyenceknek
Dátum: '07.10.23
Kategória: Szépség és egészség
Következő cikk: » Az alkalmazkodás művészei
Előző cikk: « Drámaian nőhet az eladó panellakások száma

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: