A hónap stílusaHirlevél

A hónap stílusa

A távol - keleti konyha

Távol-keleti konyha
A távol - keleti konyhaművészetet a gyors sürgés - forgás jellemzi, tehát alaposan át kell gondolni, mit hová helyezünk el.
Mindenek előtt nagy munkafelületre van szükség, wokhoz alkalmas tűzhelyre, és észszerű elhelyezésre, hogy a balesetmentes közlekedést biztosíthassuk.
A konyhabútor természetes fa, bambusz, vagy merész fekete, vagy fehér fényes laminált, bár jellegzetesen kínai konyhaszekrény nem létezik.
Jellegzetes a gránit, pala vagy erőteljes színű, kotrasztos munkafelület. A távol - keleti étkezéseknél használatos ülőalkalmatosságik meghitt, fesztelen együttlétet tesznek lehetővé, bár hátfájósoknak nem ajánlott, és étkezőkonyhában sem praktikus. Egy normál magasságú étkezőasztalt is keletiessé tehetünk, ha elegáns bútorokkal, terítékekkel és kelmékkel egészítjük ki.

Étkészlet

Jól mutatnak a konyhaasztalon a gyékény alátétek, vagy bambuszból készült futó.
A kínai teaszertartás nélkülözhetetlen kellékei a fületlen csészék és a bambusznád foggantyús teáskanna - mindez igen jól mutat egy nyitott polcon.
A halváyn színek és a természetes textúrák alkalmazásával itt is - mint az összes helyiségben - a minimálisan szükséges tér zsúfoltság nélküli kialakítása kap hangsúlyt.
Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: A távol - keleti konyha
Dátum: '06.05.12
Kategória: A hónap stílusa
Következő cikk: » A távol - keleti nappali
Előző cikk: « A távol - keleti hálószoba

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: