Fehér asztalnál zsűriztek a filmfesztiválon?

null
Az Electrolux partnereként dolgozó, két Michelin-csillagos séf, Bruno Oger készítette a Cannes-i Filmfesztivál zsűrijének ebédjét. A "Filmek ízei" fantázianevű menüsort a zsűri elnöke, Steven Spielberg, illetve kultikussá vált filmjei ihlették.

Az Electrolux Séf asztala program immár második éve kínál exkluzív kulináris élményt a Cannes-i Filmfesztivál kiemelkedő filmes résztvevőinek. A nyitó gálavacsora után a zsűri ebédjének is az Agora pavilon adott otthont. A professzionális Electrolux készülékekkel felszerelt konyhában, a séfasztalnál a zsűri elnöke, Steven Spielberg mellett a többi neves zsűritag, Nicole Kidman, Lynne Ramsay, Vidya Balan, Naomi Kawase, Ang Lee és Daniel Auteuil is helyet foglalt.

null
Az Electrolux Séf asztala program során a résztvevők figyelemmel kísérhetik, hogyan készülnek a tökéletes kulináris élményt nyújtó fogások. A világ legrangosabb éttermeinek konyháiban található séfasztaloknál a vendégek az alkalomra összeállított ételsort és személyesen nekik készített fogásokat kóstolhattak végig.

A Cannes-i Filmfesztivál zsűrijének rendezett ebéden, az Electrolux partnereként dolgozó, két Michelin-csillagos séf, Bruno Oger tanácsokkal, tippekkel és technikai fogásokkal is ellátta a hírességeket, amíg a különleges menüt készítette. A "Filmek ízei" menü Steven Spielberg munkássága előtt tisztelgett, a harmadik fogást az 1981-es Indiana Jones-film ihlette, mely Oscar-díjat is nyert.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Fehér asztalnál zsűriztek a filmfesztiválon?
Dátum: '13.05.27
Kategória: Sztárnegyed
Következő cikk: » Nusser Zoltán Bolyai-díjas agykutató
Előző cikk: « Judit Takács: kiegészítők mindenkinek

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: