Perui szépségdoktor Pesten

null
Páciensek által odaítélt rangos nemzetközi elismerést kapott a hazai plasztikai sebészet, ahol a családot is pótolják a beavatkozás idejére. A Whatclinic.com nemzetközi felhasználóinak független visszajelzésein alapuló díj első helyezettje lett Budapest egyik legnagyobb magánintézménye.

"Az egészségturizmus egyre népszerűbb. A hagyományos tényezőkre épülő gyógyító szolgáltatások mellett új típusok is megjelentek, amelyek lényege, hogy a test a lélekkel és a szellemmel is harmóniában legyen. Csak az egészségturizmusban érvényesülő világtrendek megértése és felhasználása révén készíthető el Magyarország számára egy olyan új, modern iparági fejlesztési terv, amely sikerre vezet" - állította egy korábbi sajtótájékoztatóján Várhelyi Tamás, az Innovatív Turisztikai Tudásközpont igazgatója és Ruszinkó Ádám, a Magyar Egészségturizmus Marketing Egyesület (MEME) elnöke.

Négy évvel ezelőtt, 2009. szeptember 1-jén költözött az akkor 211 éves Szent Rókus kórház falai közé Magyarország egyik legnagyobb magánintézménye, a Kontur Klinika. A 2001-ben a magyar örökség részének nyilvánított történelmi múltú kórház negyvenkét szakrendelésével és diagnosztikus lehetőségeivel a plasztikai sebészet nemzetközi gyakorlatban bevált biztonságát garantálja a betegeknek. A főváros szívében születő szimbiózis gazdaságilag és a biztonság szempontjából is működő modell.

A perui származású plasztikai sebész főorvos, dr. Vincente Rodrigo külföldi tanulmányútjai során találkozott először a beteg és orvos számára egyformán megnyugtató korszerű megoldással. Felfigyelt rá, hogy az Egyesült Államokban kizárólag kórházi körülmények között végeznek nagyműtéteket, s hogy a tengeren túl a kórházi éjszaka költségeinek megtakarítására a szomszédos szállodába viszik át a betegeket, mert az jóval kevesebb pénzbe kerül, mintha a kórtermekben gyógyulnának tovább. Az elsők között alakult, kizárólag plasztikai sebészeti profilú Kontur Klinika, amelynek Rodrigo doktor az egyik alapító tagja, 1990 óta szolgálja pácienseit. A specialista szakorvosokból, altatóorvosokból, műtőasszisztensekből és ápolónőkből álló, sok éve együtt dolgozó összeszokott csapat 7 ággyal, 3 kórteremmel és egy műtővel 2003-ban a Péterfy Sándor utcai Kórházban folytatta a működését. Az itt szerzett tapasztalatok továbbfejlesztésével 2009. szeptember 1-jétől 16 orvos munkáját segíti a Szent Rókus Kórházban kialakított háromszor ekkora infrastruktúra: a 20 ágy, a 11 kórterem és a 3 műtő.

Az eurokonform intézmény külföldi páciensek fogadására is alkalmas. A Kontur Klinika komoly hangsúlyt fektet a sokoldalú, alapos és felelős tájékoztatásra. Kiemelten fontos feladatának tekinti a kamaszoknak szóló ingyenes tanácsadást.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Perui szépségdoktor Pesten
Dátum: '13.03.19
Kategória: Portré
Következő cikk: » Formatervezők a friss otthoni levegőért
Előző cikk: « Anton Molnar, a topmodellek festője

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: