LakásinfóHirlevél

Lakásinfó

Esztétikum és funkcionalitás a gardróbban

null
Amikor elsőre azt halljuk, hogy a gardróbok csúcsa manapság beépített televíziókészülékkel kerül a piacra, sokunknak nem az esztétikum jut eszébe először, hiszen amikor a szépség és a technika találkozik, általában valamelyik oldal háttérbe szorul.

Nem így történt a Presotto esetében. A Tecnopolis szekrényrendszer forradalmasította azt az elképzelést, ahol a kiemelkedő esztétikai megjelenés egyesül a maximális funkcionalitással.

null
A Pressoto egyike azon kevés cégnek, amely képes olyan könnyű, ellenálló, rugalmas és nyomódásmentes szerkezetet létrehozni, amellyel elkerülhetjük az ilyesfajta bútoroknál fennálló tipikus egyensúlyhiányt.

A Dama TV gardrób tervezői úgy oldották meg a kábelek elvezetését, hogy azok semmiféle akadályt nem jelentenek a szekrény használata közben. Tehát a szekrény mélyén nyugvó ruhákat is ki tudjuk venni tévénézés közben.

null
Ebben a bútorban tökéletesen párosul a természetesség és a legfejlettebb technológia. A lágy tapintású fafelület visszarepít minket egy régen vágyott világba, az ajtóba beépített Loewe televízióval viszont a jövő nyílik meg előttünk.

A Presotto csúcsgardróbja számos olasz és európai gyártó bútorával együtt megvásárolható az Art of Home Lakberendezési Szalonban, Budaörsön.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Esztétikum és funkcionalitás a gardróbban
Dátum: '13.01.15
Kategória: Lakásinfó
Következő cikk: » Színezd újra - Lakberendezési trendek 2013
Előző cikk: « Profi eszközök a konyhában

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: