SunCity lett a Sundance Parkból

null
Új néven, teljesen új program palettával várja vendégeit a Balaton egyik legnépszerűbb szórakoztató központja, a SunCity. Az új koncepcióra és a korábbi Sundance Park helyén véghezvitt fejlesztésekre építve az üzemeltetők az idei szezonban kétszázezer látogatóra számítanak.

Megújult szolgáltatásokkal, kellemes környezetben, állandó programokkal várja a látogatókat a SunCity, ahol a szezon kezdetétől az éjszakai mellett tartalmas programokat kínálnak a napközben szórakozni vágyóknak is. Kulturális műsorok, színházi előadások, stand-up comedy, és számtalan sportolási és kikapcsolódási lehetőség színesíti a nappali kínálatot. Esténként hatalmas koncertek, majd 11-től hajnalig tartó bulik határozzák meg a hangulatot. Tematikus hetek, országos rendezvények, kiemelkedő minőségű kiegészítő szolgáltatások emelik majd az élvonalba az egész nyáron át nyitva tartó SunCityt.

null
A balatonfüredi Aquapark közvetlen szomszédságában 8 hektáros területen helyezkedik el a 71-es főútról könnyen megközelíthető, és 900 férőhelyes parkolóhellyel rendelkező SunCity. Bulihotel, bárok és teraszok gondoskodnak az éjszakai élet pezsgéséről, sofőrszolgálat és partijárat pedig a biztonságos hazaérkezésről.

Balatonfüred és környéke vendéglátóira és kisvállalkozóira is kedvező hatással lehet a SunCity várható fellendülése. "A turisztikai vonzerőn kívül nem elhanyagolható, hogy több mint száz embernek ad munkát közvetlenül a komplexum, és egyre több beszállító is megrendelésekhez jut" - tudtuk meg Zámbó Attilától, a SunCity egyik tulajdonosától. "Helyi kisvállalkozók és nemzetközi cégek egyaránt szerepelnek a szórakoztató komplexum folyamatosan bővülő beszállítói körében" - tette hozzá.

Balatonfüred önkormányzatával együttműködve számos sporteseménynek is otthont ad majd a terület. "A SunCity látogatói nem maradnak le az olimpia vagy a labdarúgó Európa-bajnokság legizgalmasabb pillanatairól sem. Aki pedig aktívan szeretne sportolni, az is megtalálhatja a számításait. Június 16-án a SunSity ad majd otthont az Ironman tematikájára épülő 'Balatonman' elnevezésű versenynek, ahol a legerősebb és legkitartóbb sportolóknak kell majd helytállniuk" - tudtuk meg a tulajdonosi kör másik tagjától, Lucza Árpádtól.

A szórakozóhely szoros együttműködést alakított ki a szomszédos kemping területén található wakeboard pályával, így számos viadal és bajnokság partnereként jelenik majd meg.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: SunCity lett a Sundance Parkból
Dátum: '12.05.17
Kategória: Vezércikk
Következő cikk: » Tango Latino - vigyázat, forró!
Előző cikk: « Bőrkisimító kombucha

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: