Csányi Sándor 2012 első Chivas lovagja

null
A Chivas Luxury Club február 9-én az impozáns Ybl Miklós által tervezett Festetics Palotába invitálta vendégeit egy felejthetetlen farsangi eseményre. Az esemény tematikája a film világa volt, a vendégek legendás filmkaraktereknek öltöztek.

Élőzene és lounge DJ szolgáltatta a kellemes aláfestőzenét, a finomabbnál finomabb italokról pedig a Chivas Regal mellett ismét a Nespresso és a San Pellegrino gondoskodott.

A báli szezon nyitányaként, a Festetics Palota impozáns falai között Becker Beatrice legújabb estélyi ruha kollekciója került egy szalonbemutató keretein belül bemutatásra.

A Chivas Regal Lovagrendjének főlovagja, Árpa Attila bemutatta 2012 első Chivas lovagját, aki nem más, mint neves színművészünk, Csányi Sándor.

null
2008-ban Budapest egyik kiemelkedő és egyedülálló rendezvénysorozatát hozta létre Buday Kollárik Tímea és Buday Fábián Sebestyén, Luxury Club néven. A Luxury Club annak a jó társaságot és igényes programokat kedvelő rétegnek nyílt, amelynek tagjai keresik és szeretik az exkluzív helyeket, nem az öncélú megkülönböztetés, hanem az értékes kikapcsolódás szándékával. Hasonló jellegű és indíttatású klub és szórakozási lehetőség ennek a körnek jelenleg sincs a fővárosban.

2009-től az esemény névadó partnere a Chivas Regal, Magyarország piacvezető prémium whiskyje. Az ikonikus, globális luxusmárka jelenlétével az események színvonala tovább emelkedett. 2011 őszétől a szervezők és a Chivas Regal márka forgalmazója szeretnének még többet adni meghívottaiknak, éves szinten nyolc alkalommal az eddig megszokott színvonalon, de megújult koncepcióval, egyedi programokkal, exkluzív, különleges helyszínekre invitálja vendégeit.

A Chivas Luxury Club új koncepciójában a férfiak kerülnek az események középpontjába, és azok a férfiúi értékek, melyek sajnos az utóbbi évtizedekben elsikkadtak. Férfiasabb programokkal készülnek a szervezők, figyelembe véve azt a tényt is, hogy a hölgyeknek jóval nagyobb választék van színvonalas programokból a városban, továbbá a Chivas Regal nemzetközi szlogenje, a Live With Chivalry - éljen lovagiasan is előtérbe helyezi a klasszikus férfiúi értékeket, mint a lovagiasság, becsület, barátság, bajtársiasság, családszeretet, karrierben elért sikerek.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Csányi Sándor 2012 első Chivas lovagja
Dátum: '12.02.19
Kategória: Vezércikk
Következő cikk: » TRENDBANG! a tavaszi trendshow-n
Előző cikk: « Szauna ábécé I.

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: