SztárnegyedHirlevél

Sztárnegyed

Roger Federer és az Arany Nyuszik

null
Idén húsvétkor a Lindt különleges ajándékkal szeretne kedveskedni a gyerekeknek: ebben segít Roger Federer, mint a Lindt svájci csokoládé nagykövete, aki az aláírásával ellátott különleges porcelán Lindt Arany Nyuszit bocsátja aukcióra az S. O. S. Gyermekfalu támogatására.

A vállalat a Vaterával közösen indít aukciót. Az aukciót megelőzi egy fotóverseny, amelyet a Lindt magyar nyelvű facebook rajongói oldalán indít el, amelynek szintén egyik célja, hogy minél több gyereknek sikerüljön megédesíteni a húsvétot. A játékkal Lindt csokoládét lehet gyűjteni szintén az S. O. S. Gyermekfalu lakóinak örömére.

Az ünnepek közeledtével felerősödik a család, közösség, barátok iránti elkötelezettség felemelő érzése - nincs ez másképp húsvétkor sem. Ám vannak olyanok, akik nem csodálkozhatnak rá az ünnep szépségeire meleg családi körben. Idén a Lindt & Sprüngli ezt a hátrányt igyekszik csökkenteni két akciójával, hogy az S. O. S. Gyermekfalu - melyből a legelső idén 25 éve nyitotta meg kapuit a rászoruló gyermekek előtt - lakói átélhessék az ünnepek mesés hangulatát. Az S. O. S. Gyermekfalu legfontosabb küldetése, hogy a családjukat, szeretteiket nélkülözni kényszerülő gyerekeknek otthont és szeretetet nyújtsanak.

Az egyik kezdeményezés a Lindt hazai facebook rajongói oldalán indul egy nagyszabású fotópályázat keretében, "Lindt pillanatok" címmel. A licitálásban a legtöbbet felajánló egy nem mindennapi kincset vihet haza: az ikonikus húsvéti nyúlfigura porcelánból készült, Roger Federer, a Lindt márka nagykövetének aláírásával ellátott változatát. Bárki támogathatja az aukció bevételének növelését úgynevezett termékjegyek megvásárlásával. Az így befolyt teljes bevételt az S. O. S. Gyermekfalunak ajánlják fel.

A svájci születésű Roger Federer minden idők egyik legsikeresebb teniszezője, 2009 októbere óta tölti be a Lindt márka nagyköveti pozícióját világszerte. A vállalat biztos a sikerben, hiszen a világsztár sportoló neve garancia a márka hírnevének további erősítésére, ugyanis Federer mindazokat az értékeket képviseli, melyeket ez a csodálatos csokoládé is: svájci, prémium, minőségi és szenvedélyes. A Lindt és Federer neve szimbolizálja a tökéletes párost: világelső csokoládé a világelső teniszezővel. 2007-ben a Time Magazine a világ 100 legbefolyásosabb embere közé sorolta. Édesanyja által ihletve, aki Dél-Afrikából származik, 2003-ban megalapította a Roger Federer Alapítványt, amelynek célja az Afrikában élő hátrányos helyzetű gyerekeket segítő projektek támogatása.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Roger Federer és az Arany Nyuszik
Dátum: '11.03.21
Kategória: Sztárnegyed
Következő cikk: » Brit Liggett és a hajónapló
Előző cikk: « Harrison Ford megválik loftlakásától

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: