ÉrtéktrendHirlevél

Értéktrend

Bringások a sivatagban

null
A marokkói Erfoudból indult és öt napig tartott a Titan Desert Race, az egyik legrangosabb nemzetközi mountain bike maratonverseny, melyet idén immár az ötödik alkalommal rendeznek meg. A verseny során a versenyzőknek csaknem 500 km-t kellett megtenniük igen nehéz körülmények között.

A Nissan Titan Desert versenyt amatőrök és profik számára vegyesen rendezik, és rendszeresen megtalálhatók a résztvevők között a nemzetközi sport elit tagjai is. Mindegyiküket a feladat kiemelkedően komoly igénybevételt jelentő része vonzza ide. Az idei maraton útvonala Erfoudból kiindulva a marokkói Szahara szívébe, Ouarzazate-be vezetett, mely utóbbi kb. 200 km-re délre található Marrakesh-től. A teljes 470 km-es távot 5 napra osztották fel. A távon összesen 4470 m-nyi emelkedőt kell leküzdeni, de az Atlasz-hegység déli részén húzódó gyors hágók, valamint a naponta kb. 100 km-es távolság is jelzik, hogy a 2010-es verseny a legnehezebb az eddigiek sorában.

Az ilyen paraméterekkel rendelkező verseny vitán felül felkelti az extrém sportok és a mountain bike kedvelőinek figyelmét. Idén rekordszámú - több mint 300 résztvevő, többek között magyarok is - indult a versenyen.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Bringások a sivatagban
Dátum: '10.05.18
Kategória: Értéktrend
Következő cikk: » Andy Warhol dizájnolta BMW Budapesten
Előző cikk: « A Föld napja a Citroënnél

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: