ÉrtéktrendHirlevél

Értéktrend

Ingyenes autós és gyalogos navigáció a Nokiától

null
A Nokia bejelentette, hogy okostelefonjain ingyenessé teszi az autós és gyalogos navigációt az Ovi Térképek új verziójának részeként, mely letölthető a www.nokia.com/maps oldalról.

A Nokia térkép- és navigációs szoftverét kifejezetten mobilhasználatra tervezték, és egy egyedülálló hibrid technológián alapul. Az Ovi Térképek új verziója tartalmazni fog minden alapvető autós és gyalogos navigációs funkciót, mint például lépésről lépésre történő beszédhangos navigációt 74 országra 46 nyelven, és közlekedési információkat több mint 10 országban, valamint részletes térképeket több mint 180 országra.

"Azt szeretnénk elérni, hogy mobiltelefonunk navigációra történő használata olyan megszokottá váljon, mint az sms-küldés vagy egy fényképkészítés. Hiszünk abban, hogy a beszédhangos navigációval kiegészített térképek ingyenessé tétele e folyamat katalizátora lesz" - magyarázta Anssi Vanjoki, a Nokia executive alelnöke. "Mi értelme van annak, hogy az embernek van egy mobiltelefonja és egy külön autós navigációs rendszere, mely csupán egy országban vagy régióban működik? Ötvözzük a kettőt, tegyük ingyenessé és világszerte elérhetővé, és így kapunk valamit, ami valóban hasznos és segít eligazodni a világ szinte bármely nagyvárosában, akár gyalogosan, akár autóval közlekedünk."

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Ingyenes autós és gyalogos navigáció a Nokiától
Dátum: '10.01.25
Kategória: Értéktrend
Következő cikk: » Tibet lánya
Előző cikk: « Élő halottak

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: