ÉrtéktrendHirlevél

Értéktrend

Jusson sütemény minden ünnepi asztalra!

null
A Nem Adom Fel Alapítvány, a Szabad Eklektikus Műhely, a Református Szeretetszolgálat, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, az Üdvhadsereg, a Down Alapítvány, a Pető Intézet, a Civil Rádió és a Juventus Rádió közös karácsonyi ünnepséget és gyűjtést szervez 2009. december 21-én, hétfőn, a Nyugati téri aluljáróban a 4-6-os villamos megállója felöli oldalon.

Szeretettel várnak mindenkit, aki szeretne közösen ünnepelni, aki szívesen ajándékozza meg azokat, akiknek egyébként nem jutna sütemény, vagy más ennivaló a karácsonyi asztalára, és azokat is, akik idén olyan nehéz helyzetbe kerültek, hogy ezt örömmel elfogadják.

A szervezők délelőtt 11 órától várnak olyan csomagolt, bolti élelmiszereket, elsősorban süteményt, amellyel szívesen hozzájárulnak rászoruló embertársaink karácsonyához. Délután 15 órától, 19 óráig közös zenés ünnepi műsor, karácsonyfa-állítás következik - ezalatt osztják szét a beérkezett adományokat.

A programban fellép a sérült művészekből álló Nemadomfel Együttes, Takáts Tamás, az F. Zámbó Happy Band, a Roll Dance tánccsoport, a Romano Glaszo és a Wekerlei Gospel kórus.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Jusson sütemény minden ünnepi asztalra!
Dátum: '09.12.19
Kategória: Értéktrend
Következő cikk: » Klímacsúcs-modell a brit kormánynak
Előző cikk: « Nógrádi Gábor és Gergely karácsonyi ajándéka

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: