ÉrtéktrendHirlevél

Értéktrend

Tér-Film-Zene Fesztivál 2009

null
A nyári hónapok szórakoztató szezonjának évek óta egyik legnagyobb attrakciója a Tér-Film-Zene Fesztivál, amely már a leghosszabb ideig tartó, ingyenes kulturális rendezvénynek számít Budapesten és országszerte egyaránt.

A mindig is remekbe szabott programsor visszatérő varázsa, hogy különleges tartalmakkal és különleges helyszíneken, igényesen, valódi kulturális értékeket közvetítve hódítja meg a közönséget. Budapesten ezúttal is a Westend City Center Millenniumi tetőkertjét népesíti be közönséggel a Tér-Film-Zene Fesztivál. Az ingyenes megakertmozi óriáskivetítője nappali fény mellett is élvezhetővé teszi a fesztiválon bemutatott több száz filmet.

Az elmúlt évtizedek hazai és külföldi terméséből nagy gonddal összeválogatott filmkínálatban jórészt gyermek- és animációs, valamint játékfilmek, tévéjátékok szerepelnek, s e filmes időutazásokat a fesztivál egyik legkedveltebb hagyományához híven, este tíz után, élő zongorakísérettel megspékelt némafilmekkel koronázzák meg. Az idei fesztivál egyik újdonsága, a vasárnaponként megrendezésre kerülő "Ötórai tea", ahol a táncra csábító élő zenei produkció talán méltán lesz a fesztivál egyik közkedvelt eseménye. S ha mindehhez hozzá vesszük, hogy naponta koncertek, zenés műsorok is ékesítik e többhetes szórakozást, vajon véletlen-e, hogy a Tér-Film-Zene Fesztivál unikumszámba menő rendezvényeit évről évre több tízezren látogatják?

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Tér-Film-Zene Fesztivál 2009
Dátum: '09.07.13
Kategória: Értéktrend
Következő cikk: » Felelősen is lehetünk szépek
Előző cikk: « Szent Iván-ünnep a Biatorbágyi Faluház kertjében

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: