LakásinfóHirlevél

Lakásinfó

Avantgárd, modern és klasszikus stílus egy helyen

null
Egyedi, időtlen termékek, autentikus angol elegancia, modern stílus, izgalmas megoldások: június 24-én megnyitotta kapuit a mindennapinak cseppet sem nevezhető luxus fürdőszobák és konyhamárkák szalonja a Hercegprímás utcában.

A luxustermékeket kínáló üzlet kiemelt márkája a Czech & Speake, amely a régióban először Budapesten mutatkozik be. A Czech & Speake termékpalettáján fellelhető a hagyományos brit stílus, keverve az új formatervezéssel, amely minden igényt kielégítő, rendkívül magas minőségű alapanyagokból készül. A Czech & Speake négy teljesen különböző fürdőszobakollekciót tartalmaz: az összeállítás minden kelléket és berendezést magában foglal egészen a luxuskádtól a fogkefetartóig. A márka mindezek mellett bútorkollekcióját és konyhai kiegészítőit is felvonultatja a szalonban.

Az üzlet olyan további kimagasló márkák széles palettáját kínálja, mint az Axor, a Dornbracht és a Duravit. Az Axor a német Hansgrohe designmárkája, amelynek olyan nagynevű formatervezők és építészek terveznek komplett kollekciókat, mint Philippe Starck, Antonio Citterio és Jean-Marie Massaud. Az Axor egészen a formatervezett csaptelepektől a hozzájuk illő kiegészítőkig, zuhanyfejekig gyárt különlegességeket. A Dornbracht márka nemrég ünnepelte 55. születésnapját, és ez idő alatt a tisztaság, a relaxáció és a megújulás egyesült a funkcionalitással, az esztétikával és az érzelmekkel. A Duravit termékek 190 évre vezethetők vissza, amelyek leginkább a változatosságra, a sokféleségre fókuszálnak.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Avantgárd, modern és klasszikus stílus egy helyen
Dátum: '09.06.30
Kategória: Lakásinfó
Következő cikk: » Design koncepciók az Electroluxtól
Előző cikk: « Lakásbelsők zöldben

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: