LakásinfóHirlevél

Lakásinfó

Dacolt a válsággal a CONSTRUMA

null
Tíz százalékkal több szakmai látogatót fogadott a CONSTRUMA és a HUNGAROTHERM kiállítás, mint tavaly a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A vásárváros teljes területét megtöltő kiállítások kínálatát április 1-től 5-ig az előzetes összesítés szerint mintegy 60 ezer látogató tekintette meg.

Keresletélénkítő szerepe mellett - az újdonságok, a megbízható, minőségi termékek bemutatása, a szakmai érdekességeket kínáló szakmai programok, illetve versenyek, valamint a kiállításokhoz kötődő díjak, elismerések révén az építőipari szolgáltatások és szolgáltatók jobb megítélését is szolgálta a kiállítás páros. A családi hétvégével záró kiállítások sztártermékei a készházak, a zöldenergiát hasznosító berendezések, a modern nyílászárók, a szaniter termékek, valamint az építőgépek voltak.

Valamennyi szakmai program telt ház előtt zajlott. Nagy volt az érdeklődés az Épületgépészek Napja, a Tetőfedők Napja és a Passzívház Nap eseményei, illetve a Construma Akadémia előadásai iránt. Zsúfolásig megtelt az előadóterem az Építésgazdasági- és Minőségpolitikai Fórum alkalmával, amelyen a válságkezelési stratégia, az eladás élénkítés is kiemelt téma volt. Számos érdeklődőt vonzottak a WorldSkills Szakmai Világverseny válogatói is. Sokan keresték fel a Lakberendezők Országos Szövetségének és a Magyar Kertépítő és Fenntartó Vállalkozók Országos Szövetsége standját, ahol ingyenes tanácsadással fogadták az érdeklődőket.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Dacolt a válsággal a CONSTRUMA
Dátum: '09.04.08
Kategória: Lakásinfó
Következő cikk: » Lakásbelsők zöldben
Előző cikk: « A süttői mészkő reneszánsza a belsőépítészetben

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: