PortréHirlevél

Portré

Új értékesítési igazgató a Lánchíd 19 design hotelben

null
2009 februárjától Dömötör Ágnes személyében tapasztalt szakember vezeti a négycsillagos budapesti design hotel értékesítési részlegét. Ágnes korábban 3 évig a Rubin Wellness&Conference Hotel értékesítési vezetőjeként dolgozott.

Dömötör Ágnes ezt megelőzően a Motivation konferencia- és rendezvényszervező Kft.-nél és az Accor-Pannónia szállodaláncnál, valamint az Atrium Hyatt szállodában dolgozott. Ágnes diplomáját a Kereskedelmi és Vendéglátó-ipari Főiskola vendéglátó-ipari szakán szerezte, ezt követően több nemzetközi szakirányú képzésen is részt vett, angol és francia nyelveken beszél.

A Lánchíd 19 hotel negyvenöt szobával és három lakosztállyal várja vendégeit. Minden helyiség az UNESCO budapesti világörökségeire, a pesti Duna-partra vagy a Budai Várra néz. A hotel közvetlenül a Duna partján, néhány száz méterre a Lánchídtól és a belvárostól található. A szálloda szolgáltatásai a globális négycsillagos szabványoknak felelnek meg. Légkondicionálás, LCD tv-készülék nemzetközi csatornákkal, telefon, minibár, szobaszéf, valamint térítésmentes internet minden szoba alapfelszereltségéhez tartozik. A különleges belső kialakítású apartmanokhoz nagyméretű panorámaterasz kapcsolódik. Az épületben kap helyet az L19 étterem és bár, valamint három konferenciaterem, melyek összesen száz résztvevőt képesek fogadni.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Új értékesítési igazgató a Lánchíd 19 design hotelben
Dátum: '09.03.09
Kategória: Portré
Következő cikk: » Déri György zenei "felfedező"
Előző cikk: « A tárogató bűvöletében

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: