ÉrtéktrendHirlevél

Értéktrend

Young? Creative? Chevrolet!

Kilenc egyetem és közel 100 hallgató jelentkezett a 2009-es, szakmai workshoppal egybekötött művészeti pályázatra.

A Chevrolet 2009-ben először hirdeti meg Magyarországon is fiatal, tehetséges művészeket támogató programját, a Young? Creative? Chevrolet! A pályázat lehetőséget kínál a művészeti egyetemek hallgatóinak arra, hogy öt különböző művészeti területen; a fotózás, a filmezés, a divat, valamint a zene és képzőművészet terén megmérettessék magukat. A pályázatot megelőzően az érdeklődők ingyenes ötnapos szakmai workshopon vehetnek részt, amely alkalmat kínál a különböző művészeti ágakhoz kacsolódó szakmai ismeretek elmélyítésére, a konkrét pályázatokhoz kapcsolódó szakmai kérdések megvitatására, valamint az élet egyéb területein is kiemelkedő jelentőséggel bíró kommunikációs és önérvényesítési technikák elsajátítására is.
A pályázók 2009. február 27-ig adhatták le pályaműveiket. Ezt követően a művészvilág, a média és a Chevrolet képviselőiből álló zsűri kiválasztja műfajonként a legkiemelkedőbb alkotásokat, majd az egyes országok győztesei lehetőséget kapnak az európai szintű megmérettetésre is.
Európa-szerte összesen 105 intézmény - 19 országból - nevezett be az immáron harmadik alkalommal megrendezésre kerülő európai szintű Young? Creative? Chevrolet! pályázatra, 2009-ben egy további művészeti ággal, a zenével bővült a paletta.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Young? Creative? Chevrolet!
Dátum: '09.02.27
Kategória: Értéktrend
Következő cikk: » Kisbútorok kalapács alatt
Előző cikk: « Híres férfiak híres hajviseletei

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: