ÉrtéktrendHirlevél

Értéktrend

Újabb elismerés a Lánchíd 19 design hotelnek

null
Az Építészet Világnapján adták át a Pro Architectura díjakat. A Lánchíd 19 design hotel tervezéséért Sugár Péter, ifj. Benczúr László, Batár Attila és Kara László építészek (megosztva) vehették át a rangos hazai elismerést.

Az első alkalommal 1992-ben átadott Pro Architectura díj építészeti nívódíj, amely egy jól sikerült új (vagy értéknövelő átépítéssel új minőségben megjelenő régi) épület építészeti tervezésének elismeréseként adható miniszteri kitüntetés. Idén 22 pályamű közül választották ki az 5 díjazottat. A díjakat Szaló Péter, a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium területfejlesztésért és építésügyért felelős szakállamtitkára és Fegyverneky Sándor országos főépítész adta át a Lánchíd 19 hotel építészeinek.

null
2007-ben a szálloda homlokzata és arculata Magyar Formatervezési Díjat, az épület Budapest Építészeti Nívódíjat nyert.

A hotelt a világ egyik legtekin-télyesebb angol nyelvű utazási magazinja, a Condé Nast Traveller beválasztotta a világ 65 legjobb új szállodája közé. A szálloda a Wallpaper és Fortune magazinok által összeállított Best Business Hotels 2008 listára is felkerült.

null
A Lánchíd 19 negyvenöt szobával és három lakosztállyal várja vendégeit. Minden helyiség az UNESCO budapesti világörök-ségeire, a pesti Duna-partra vagy a Budai Várra néz. A hotel közvetlenül a Duna partján, néhány száz méterre a Lánchídtól és a Belvárostól található. A hotel szolgáltatásai a globális négycsillagos szabványoknak felelnek meg. Légkondicionálás, LCD tv-készülék nemzetközi csatornákkal, telefon, minibár, szobaszéf, valamint térítésmentes wifi minden szoba alapfelszereltségéhez tartozik. A különleges belső kialakítású apartmanokhoz nagyméretű panorámaterasz kapcsolódik. Az épületben kap helyet az L19 étterem és bár, valamint három különterem, melyek összesen száz főt képesek befogadni.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Újabb elismerés a Lánchíd 19 design hotelnek
Dátum: '08.10.13
Kategória: Értéktrend
Következő cikk: » Pendrive a nyakban
Előző cikk: « Összefogás Pólóval az összefogásért

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: