SztárnegyedHirlevél

Sztárnegyed

Több mint színész

null
Igazi csemegére számíthatnak azok, akik megnézik az AXN csatorna filmújdonságát, a Fél Nelsont (Half Nelson). A történet a harmincas éveiben járó történelemtanárról szól, aki nappal teszi a dolgát az iskolában, ám éjszakánként erőteljesen züllik.

Főhősünk kocsmáról kocsmára jár, lerészegedik és drogozik. Egy nap azonban egyik diákja rátalál kábultan, cracktől mámorosan az iskola öltözőjében. A kissé kijózanodó tanár hazaviszi a 13 éves tanítványát, ami különös barátság kezdetét sejteti. Innen kezdődnek csak az igazi bonyodalmak.

Azt már megszokhattuk, hogy a legnagyobb művészek nemcsak egy területen bizonyítanak, hanem általában több művészeti ágban is jeleskednek. Nincs ez másként a főszereplőt alakító Ryan Goslinggal sem, aki nemcsak a filmvásznon, hanem a zenében is otthonosan mozog. Olyannyira, hogy egyik barátjával és színésztársával, A. J. Buckleyvel közös zenekart is alapított. Utóbbit az AXN csatorna legsikeresebb sorozatából, a CSI NY: New York-i helyszínelőkből ismerhetjük, amelyben tehetséges laboránst alakít.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Több mint színész
Dátum: '08.10.13
Kategória: Sztárnegyed
Következő cikk: » Bangó Margit: mindenki Mamája
Előző cikk: « Szuperzsaruk az AXN-en

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: