SztárnegyedHirlevél

Sztárnegyed

Szuperzsaruk az AXN-en

null
Van valami vonzó a rendőri munkában. Olyan sejtelmes, titokzatos, már-már misztikus, ahogyan a szuperzsaruk a látszólag semmiféle kapcsolódást nem mutató apró részletek között megtalálják az összefüggéseket, és általunk ártalmatlannak vélt miniatűrökből összeáll a kép.

Szeretjük az izgalmakat, és valljuk be, a borzalmakat is - persze átélni nem, hacsak nem a képernyő előtt ülve történik velünk mindez. Együtt izgulunk szuperhőseinkkel, hogy fejtsék meg a titkot, és kapják el a bűnözőket. Így vagyunk Mac Taylorrel, az idén ötödik születésnapját ünneplő AXN csatorna, de talán nem túlzás állítani, hogy a televíziózás egyik legsikeresebb sorozata, a CSI NY: New York-i helyszínelők bűnügyi laborvezetőjével is, aki a nyomozásokat mindig a holisztikus gondolkodás szellemében vezeti, és töretlenül keresi a választ nemcsak a hogyanokra, hanem a miértekre is. Miközben remek kis csapatával, benne a fiatal, ám nagyon is tehetséges Adam Ross laboránssal (A. J. Buckley) a bűnözők után kutat, meggyőződése, hogy minden mindennel összefügg, a végén rendre bebizonyosodik. Izgalmas esetei és okfejtései során szinte mi is elsajátíthatunk egy teljesen másfajta gondolkodást, és olyan fogalmakkal is megismerkedhetünk, mint a pillangó-effektus, vagy éppen a dominó-elv. Hősünket túl azon, hogy szeretjük, együtt is érzünk vele, hisz tudhatjuk róla, hogy a szeptember 11-ei támadásban elveszítette feleségét, s ezt a veszteséget a mai napig nem heverte ki.

Ahogyan kedvenc főhősünk filmbéli szerepében megmászta a rendőrségi ranglétrát, a MacTaylort alakító Gary Sinise is így volt ezzel a színészet terén. Bár már 18 évesen megalapította a ma is jelentős Steppenwolf színházat barátaival, köztük John Malkovichcsal, de míg utóbbi már a ’80-as években a kritikusok kedvence lett, addig Sinise-nek keményen meg kellett dolgoznia az ismertségért. Több kitűnő filmben játszott, de az igazi hírnevet talán csak a Forrest Gump és az Apollo 13 hozta meg számára. Amióta azonban A CSI NY: New York-i helyszínelőkben Mac Taylor nyomozót alakítja, igazi sztárként rajonganak érte szerte a világon. Legújabb kalandjai szeptembertől az AXN csatornán követhetők.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Szuperzsaruk az AXN-en
Dátum: '08.10.09
Kategória: Sztárnegyed
Következő cikk: » Több mint színész
Előző cikk: « Szuperpasi a dzsungelben

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: