SztárnegyedHirlevél

Sztárnegyed

Szuperpasi a dzsungelben

null
Bizonyára mindenki, aki repülőre ül, még ha nem is vallja be, néhány másodperc erejéig elgondolkodik: mi lesz, ha nem érünk célba?

Erre a valós félelemre épít az AXN csatorna Lost – Eltűntek című sorozata, amely a Csendes-óceán egyik rejtélyes szigetén lezuhant, Oceanic 815-ös járatszámú utasszállító gép túlélőinek misztikus és kalandos történetét mutatja be. Képzeljük csak el: repülőszerencsétlenséget szenvedünk, valami csodának köszönhetően túléljük a katasztrófát, de utána nemcsak azzal a gondolattal kell megbirkóznunk, mennyire kiszolgáltatottak vagyunk, és nemcsak az emészt, vajon ránk talál-e a segítség, hanem azzal is szembesülnünk kell, hogy titokzatos idegenek vesznek körül minket a dzsungelben. Kétség kívül hátborzongató történet, de épp ezért szeretjük, mert valahol legbelül vágyunk a borzongásra. Nem véletlen, hogy a szériát 2005-ben a legjobb drámai sorozatnak járó Emmyvel, míg 2006-ban Golden Globe-díjjal is kitüntetették.

A legzordabb körülmények közé is kell egy kis melegség, ezért érdemes szót ejtenünk a szerencsétlenül járt csapat egyik túlélőjéről, a segítőkész dokiról. Jack (Matthew Fox) az a rendíthetetlen erejű, megbízható figura, akire mindig számíthatnak a többiek, akiben sosem csalódnak. Mindemellett nagyon sármos is: a People magazin beválasztotta őt a világ 50 legszebb embere közé - és ezen lelkes AXN- és sorozatnézőként már meg sem lepődünk! A figurát alakító Matthew karrierjét annak idején modellként kezdte. Akkori barátnője édesanyjának ügynökségénél dolgozott, ő noszogatta a fiatal fiút, próbálja ki magát ezen a területen. Több reklámfilmet is forgattak vele, és talán így kapott kedvet a színészethez. Nem sokkal később New Yorkba ment, hogy kitanulja a mesterséget. Több sorozatban is szerepelt, ám az áttörést Az Ötös fogat hozta meg számára a tengerentúlon. Hazánkban a Lost – Eltűntekben ismerte meg őt a közönség, amelynek legfrissebb részeit az idén ötödik születésnapját ünneplő AXN csatornán láthatjuk.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Szuperpasi a dzsungelben
Dátum: '08.10.06
Kategória: Sztárnegyed
Következő cikk: » Szuperzsaruk az AXN-en
Előző cikk: « Szuperpasik a képernyőről

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: