SztárnegyedHirlevél

Sztárnegyed

Szuperpasik a képernyőről

null
A napokban zajlott Los Angelesben a sorozatokat megmérető 60. Primetime Emmy Awards díjátadója, amelynek kapcsán nemcsak a sorozatok, hanem azok szereplői is reflektorfénybe kerültek.

A legtöbb népszerű sorozat legfrissebb epizódjait vetítő AXN csatorna sem szűkölködik bennük. Elég csak a Csendes-óceán egyik furcsa szigetére lezuhant utasszállító Oceanic 815-ös járatának túlélői között a szerethető, segítőkész orvosra, Jackre (Matthew Fox), a kissé bogaras dr. House-ra (Hugh Laurie), vagy az idén 5. születésnapját ünneplő csatorna kétségkívül legsikeresebb sorozatának, a CSI NY: New York-i helyszínelők jóképű és humoros laborosára, Adam Rossra (A. J. Buckley) gondolnunk. Reprezentatívnak nem mondható, ám kétségkívül a legelszántabb rajongók véleményét tükröző mini közvélemény-kutatásunk is azt tükrözi: a nézők, akiknek nagyobb része a női nemet erősíti, szeretik, ha a szuperhős nemcsak intellektusával, humorával és erejével tűnik ki, hanem vizuálisan is vonzza a tekintetet.

A Lost Jackje nincs nehéz helyzetben, hiszen annak idején - akkori anyósjelöltjének unszolására - modellként indult. Több reklámfilmben is szerepelt, ahol minden bizonnyal férfiúi szépsége került előtérbe.

Dr. House figurája kissé megosztó a hölgyek körében. Elsősorban nem szépsége, hanem stílusa, egyénisége az, ami felkelti az érdeklődést, de tény, hogy a meglehetősen kemény stílusú orvos sármja sem utolsó. Meglepő módon a pálmát a kevésbé sztárolt, ám annál szimpatikusabb fiatal színész, a New York-i helyszínelők laborosát alakító A. J. Buckley viszi. A hölgyek állítják: nemcsak a külseje és egyéni figurája, hanem a humora is letaglózó. És bár a Lost figurája csakúgy, mint dr. House, nős, többgyermekes családapa, az egyedülálló lányok azért még reménykedhetnek, hiszen A. J. Buckley egyelőre szingli!

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Szuperpasik a képernyőről
Dátum: '08.10.02
Kategória: Sztárnegyed
Következő cikk: » Szuperpasi a dzsungelben
Előző cikk: « A CSI NY: New York-i helyszínelők laborzsenije: A. J. Buckley

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: