ÉrtéktrendHirlevél

Értéktrend

Összefogás Pólóval az összefogásért

null
Az Egészség Hídja Összefogás - a mellrák ellen küzdő - egyesület, az adománygyűjtés területén 2006-tól kezdve minden évben új ötlettel jelentkezett. Először a rózsaszín karkötőkkel lépett színre, majd Sütő Enikő és Oroszlán Szonja közreműködésével a világhírű Tőrös Károly készített egész-ségmegőrző torna DVD-t. Idén pedig az Összefogás Póló az adománygyűjtés egyik eszköze.

Bizonyára mindenki látott már olyan pólót, amelyen valamilyen társadalmilag fontos üzenet szerepelt. Az egyesületet az Összefogás Póló elkészítésében az az elv vezérelte, hogy valami olyan jól hordható, csinos, divatos ruhadarabot alkosson meg, amely bekerülhet minden nő hétköznapi ruhatárába, hiszen nem agresszíven, direkt formában közvetíti az üzenetet. Ezért az a döntés született, hogy a Moholy-Nagy Egyetemmel közösen pályázatot írt ki a hallgatók között az Összefogás Póló megtervezésére. A pályázatot Havancsák Teréz - idén ősztől másodéves - hallgató nyerte meg. Az általa készített terv egy nagyon egyszerű pólón, a mellmagasságban elhelyezett 20 cm-es cipzár, melynek a végébe belefűzte az összefogás szalagját. A cipzár kitűnő ötlet, hiszen az egymásba záródó fogak az "összefogást" jelképezik, míg vízszintes, mell fölötti elhelyezése lehetővé teszi, hogy a cipzár elhúzásával egy szép és nőies dekoltázst kapjunk. A tervezésnél fontos szempont volt, hogy a mellműtöttek is szívesen hordják, hisz ma már megoldható a mellrák utáni rekonstrukció.

A póló négy gondosan kiválasztott színben - fehér, szürke, magenta, fekete - és öt méretben készül. A FanatiQ Collection, az Emporium és az Aura üzlethálózat vállalta, hogy a kezdeményezés mellé áll és országos bolthálózatában forgalmazza - az UnEtex Kft. által készített - pólót, amelynek ára: 3960 Ft.

(A mellrák ellen küzdő Egészség Hídja Összefogás szeretettel vár mindenkit 2008. október 5-én, vasárnap, 10 órától a Lánchíd pesti hídfőjénél a Magyar Tudományos Akadémia előtti Roosevelt téren. Az egész napos program keretében ingyenes szűrővizsgálatokon lehet részt venni, illetve véradásra is lehetőség nyílik. A gyerekeket gyermekkoncert és játszóház, a felnőtteket szórakoztató koncertek, tájékoztató előadások, könyvvásár, biopiac, teaház és számos, az egészséges életmód iránt elkötelezett híresség várja. A nap során rózsaszín ügyelet keretében az orvosok személyes tanácsadással segítik az érdeklődőket, illetve digitális mammográf készülék bemutatóra is sor kerül.)

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Összefogás Pólóval az összefogásért
Dátum: '08.09.29
Kategória: Értéktrend
Következő cikk: » Újabb elismerés a Lánchíd 19 design hotelnek
Előző cikk: « Találkozás a dalai lámával

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: