SztárnegyedHirlevél

Sztárnegyed

(Nem) mindennapi hősök nyomában

null
A napokban zajlott a sorozatokat megmérető 60. Primetime Emmy Awards díjátadója, amelyet kizárólagos jogával élve az AXN csatorna élőben közvetített.

Az eseményt amúgy jó néhányan nagyon is sokat sejtető módon televíziós Oscar-díjként aposztrofálnak. Nem hiába, hiszen kétségtelen, sorozatfüggők lettünk. Szeretjük, ha az ismert karakterek estéről estére visszaköszönnek ránk a képernyőről. És bár a végkifejlet szinte sosem tér el "a jó elnyeri jutalmát, a főhős pedig babért arat" forgatókönyvtől, ennek ellenére minden nap együtt izgulunk velük, értük, félretéve minden más programot. Ilyenkor a barátnőnk tudja, hiába próbálja hosszasan ecsetelni telefonon, milyen kis cuki rózsaszín felsőt vett délután, és a korgó gyomrú pasink is minden bizonnyal beletörődötten tárcsázza a pizzafutárt.

null
Különösen így lehet ez, ha esténként a sorozatok legújabb epizódjait vetítő AXN csatornára kapcsolunk. Kalandos, izgalmas történetek követik egymást, szuperebbnél szuperebb főhősökkel - elég csak a kissé bogaras Doctor House-ra, a Lost misztikus élményekkel küzdő túlélőire, vagy épp a sármos CSI NY: New York-i helyszínelőkre gondolnunk. És bár idén - a korábbi évekkel ellentétben - csak a csatornán látható reality-műsorok zsebeltek be díjakat, a szériák sikere töretlen, sőt, a hónap közepétől látható vadonatúj részeknek köszönhetően felfelé ívelő. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy az interneten már lehet Dr. House-pólót kapni, és talán nem túlzás azt állítani, hogy a CSI NY: New York-i helyszínelőknek van a legkiterjedtebb rajongói tábora. Miért lehet ez? A nem mindennapi izgalmak és a "kulisszák mögé tekintés" fílingje kétségtelenül sokat nyom a latban, de magunk közt szólva, talán a főhősök sem utolsó szempont abban, hogy izgatottan várjuk kedvenc sorozatunkat.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: (Nem) mindennapi hősök nyomában
Dátum: '08.09.25
Kategória: Sztárnegyed
Következő cikk: » A CSI NY: New York-i helyszínelők laborzsenije: A. J. Buckley
Előző cikk: « Mennyit keresnek Hollywoodban?

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: