LakásinfóHirlevél

Lakásinfó

Spanyol módi a Habitat Valencián

null
A Habitat Valencia kiállításon szeptember 23-27. között a Feria Valencia területén 1250 cég mutatkozik be a dekorációs műfaj valamennyi termékét felvonultatva.

A Habitat Valencia magában foglalja a nemzetközi bútorkiállítást (FIM), a dekorációs kiegészítőket, a világítást és a lakás- és dekorációs textileket bemutató standokat. Az említett szektorokból 850 spanyol és közel 400 nemzetközi cég vesz részt, több mint 100 ezer négyzetméternyi területen. A kiállítás egyik vezérfonala a vállalati szektor: a szállodák, irodák, bevásárlóközpontok kiszolgálása, illetve a közterületek díszítése.

null
A kiállításon lesz Nude Show új designerek számára, illetve stratégiai designokat is bemutatnak a Federmueble támogatásával. A Habitat Valencia és a valenciai designerek szövetsége egyébként új kezdeményezéssel állt elő, lehetőséget kínálva az érdeklődőknek arra, hogy körbejárják egy szálloda különböző területeit, amelyek mindegyikét különböző stílusban alkottak meg. A vállalkozás a "The Contract Route" nevet viseli.

A kiállítás különböző szekcióiban nyolc területet helyeztek el, a Casa Decor terasz augusztus 20-tól volt látogatható, egy hónappal azelőtt, hogy a Habitat Valencia megnyitott.

A recepció és a váró; egy elnöki és egy junior suite a világításra és a lakásbelső textilekre fókuszált, a lobbyt Javier Mariscal és Juan Antonio Pascual tervezte. A designerek kiválasztásánál a legfontosabb kritérium a szállodai projektekben szerzett tapasztalat volt.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Spanyol módi a Habitat Valencián
Dátum: '08.09.22
Kategória: Lakásinfó
Következő cikk: » Küszöbön a gondoskodó otthon?
Előző cikk: « Repülő fürdőszobák

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: