LakásinfóHirlevél

Lakásinfó

Először van díszvendége a BNV-nek

null
Először mutatkozik be díszvendég a Budapesti Nemzetközi Vásáron és a Bútorvilágon. A HUNGEXPO rendezvényei között, az UTAZÁS, a Hó-Show és a Budapest Boat Show után újabb kiállítás ad "főszerepet" egy országnak. A kiemelt státust India kapta meg a fogyasztási cikkek és bútorok legnagyobb hazai seregszemléjén.

A dél-ázsiai államból mintegy hatvan neves cég érkezik a kézművesipari termékek exkluzív kínálatával. A nyitó napon magas rangú miniszteri küldöttség, mintegy harminc fős indiai delegáció látogat el a BNV-re. Az üzletemberek a vásár révén a magyar piaci lehetőségeket kívánják felmérni. A BNV első, szakmai napján üzletember-találkozót tartanak számukra, amelyen a magyar kollégákkal a két ország kereskedelmi kapcsolatainak bővítéséről konzultálnak, a lehetőségeket elsősorban az informatika, a gyógyszeripar, a járműalkatrész-gyártás területén keresik.

A BNV a lakberendezőket, belsőépítészeket, bútortervezőket és készítőket szeptember 10-én szakmai programmal várja, amelyen a legújabb trendeket, anyagokat és a bútorgyártásban alkalmazott csúcstechnológiát ismerhetik meg az érdeklődők.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Először van díszvendége a BNV-nek
Dátum: '08.09.09
Kategória: Lakásinfó
Következő cikk: » Repülő fürdőszobák
Előző cikk: « A magyarok nem tudják felmérni az ingatlanjaik árát

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:







Minőségi parókák

Megrendelés: