LakásinfóHirlevél

Lakásinfó

Egyetemisták tervezhetnek lakóparkot

null
Rövidesen újfajta ösztöndíj-rendszer indul a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építészmérnöki- és Építőmérnöki karán. A létrehozók szándéka az, hogy a kiemelkedő munkát végző egyetemisták tanulmányaikhoz segítséget kapjanak és a későbbiekben nagyobb esélyeik legyenek az elhelyezkedésben.

Évente tíz hallgató részesül egyenként 400 000 forintos támogatásban, ám az ösztöndíjrendszer mellett egy eddig egyedülálló pályázatot is kiírnak a diákok számára, amely az új soroksári fejlesztéshez kötődik. Azok, akik részt vesznek a pályázatban, környezetbarát technológiák megvalósítására adhatnak be terveket egy új lakópark létesítéséhez. A pályázat 1 800 000 forint összdíjazású, amelyben az első három helyezettet tüntetik ki.

Mind az ösztöndíjasok, mind a pályázatban résztvevők nagyobb esélyt kaphatnak arra, hogy az egyetem befejezése után igényeiknek megfelelő munkalehetőségek között válogathassanak. A pályázat feltételeit és az ösztöndíjakat a G. B. Európa Ingatlan Kft. támogatásával biztosítják.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Egyetemisták tervezhetnek lakóparkot
Dátum: '08.06.03
Kategória: Lakásinfó
Következő cikk: » A lakóparkok évtizede
Előző cikk: « Örömszerző kertek és teraszok

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: