LakásinfóHirlevél

Lakásinfó

Virágünnep a Vásárközpontban

null
Először ad otthont Magyarország Európa legnagyobb szabású nemzetközi vándor virágkiállítá-sának és kertészeti bemutató-jának, a Floraliának, amely április 26. és május 4. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárköz-pontban várja az érdeklődőket. A "Floráliák" sorozat budapesti állomása sorrendben az ötödik, Belgium-Ghent, Olaszország-Genova, Spanyolország-Valencia és Franciaország-Nantes után.

A rendkívül látványos budapesti bemutató és kiállítás 12 ezer négyzetméteren várja az érdeklődőket. A szép, változatos környezetben 1240 méternyi kanyargós út vezeti végig a látogatókat. A hazai kiállítók kínálatában kiváló minőségű, különleges termékek láthatók, élő és szárazvirágokból készített virágkötészeti alkotásokat, cserjékből, fákból, évelő és egynyári növényekből épített kertek, rózsa-, illetve tetőkertek, különböző sivatagi és egzotikus növények, leveles és virágzó dísznövények, bonszájok, orchideák. A kiállítás a dísznövények mellett a hazai zöldség-, gyümölcs-, szőlő és gyógynövénytermesztés különlegességeit is felvonultatja.

A kiállítás kuriózuma a bükkábrányi leletek bemutatása, illetve a nem látók számára épített pavilon, ahol a különféle kertészeti termékekkel tapintással, szaglással és ízleléssel lehet megismerkedni.

null
A külföldi résztvevők, Belgium, Franciaország, Olaszország, Kína, Szlovákia és Tajvan kiállítói az országukban honos, jellegzetes növényeiket, virágaikat hozzák el a kiállításra, melyek igen változatos, különleges környezetben láthatók.

A Floralia Budapest a vásárlásra is lehetőséget ad, így a látogatók a kiállítás gazdag választékából elképzeléseiket, ötleteiket megvalósíthatják otthonaikban. A látogatók 2000 négyzetméteren 80 kiállító termékeiből vásárolhatnak az F pavilonban. A termékkínálatban díszfák, egynyári növények, virágkülönlegességek, kerti gépek, kézi szerszámok, öntözéstechnikai berendezések, biotermékek, méz, bor szerepelnek. A kiállításon szaktanácsadással és hasznos információkkal a Kertépítők Országos Szövetsége várja az érdeklődőket. A sokszínű kínálat mellett tudományos konferenciák, szakmai és kulturális programok, szakember-találkozók, termékkóstoltatás, szórakoztató műsorok is várják a közönséget.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Virágünnep a Vásárközpontban
Dátum: '08.04.22
Kategória: Lakásinfó
Következő cikk: » Milánói lakáskiállítás kampányolt Budapesten
Előző cikk: « Central Home: stagnál a belvárosi lakáspiac

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: