Bemutatkozott az idei Smart-kollekció

null
A Smart Fortwo új megjelenéséhez illően mutatja be a Mercedes-Benz a változatos Collection 2008-at, amely négy termékcsaláddal hangsúlyozza a Smart-közösség urbánus életérzését. A Smart Fortwo vagy a Smart Fortwo Cabrio márkaemblémájával és piktogramokkal megjelölt termékek kettős színükkel és variálhatóságukkal a divat világába viszik át a márka jellegzetességeit.

A Smart Fortwo részére készült Collection 2008 négy termékcsaládja a Pure, a Pulse, a Passion és a Cabrio. Míg a Pure a Smart márka egészét tolja előtérbe, a Pulse és a Passion életmód-orientált és sportos férfi, illetve női divatot kínál. A Cabrio divatos, kiváló minőségű nyári holmik gazdag választékát tartalmazza.

A Pure család a Collection 2008 alapja, egyaránt megszólít férfiakat és nőket. Valamennyi darabja a Smart Fortwo ezüstszürke, fehér és sárga márkaszíneiben pompázik, rányomott Smart-emblémával, Smart Fortwo piktogrammal és a hivatalos Open your mind (nyílj meg!) Smart márkajelszóval. Különösen divatosak a tiszta pamutból készült, a hátukon nagy nyomattal ellátott minőségi pólóingek és hosszú ujjú pólók. A smart valamennyi rajongójának szinte kötelező a baseballsapka, a kulcstartó, a termoszpohár és az összetéveszthetetlen márkajellegű póló.

null
A Pulse a férfiaknak szól. A Smart Fortwo karosszériaelemeinek és Tridion cellájának eltérő színét utánozva olívazöld színvilágú, citrom-zöld betétekkel, csíkokkal és nyomatokkal. Ezeket fekete elemek egészítik ki. A falfirka-minták, például a Pulse pólón, az agilis kétüléses kocsi városi jellegére utalnak. Vidám kacsintásként hat a Pirate póló kalózmotívuma és a Smart Fortwot keresztbe tett csontokkal ábrázoló Pulse dzseki csuklyája. Emblémázott a kollekció legexkluzívabb darabjának, az 500 darabra korlátozott Pulse Track dzsekinek a háta is. Sportos látványt kombinál időjárás-állósággal a Pulse polárdzseki préselt emblémával a hátán. A decens sportosság kedvelőinek keskenycsíkos Pulse pólók készülnek. A textil holmikat színben hozzájuk illő kiegészítők, mint irattárca, válltáska és masszív nemesacél tokkal, ásványüveggel készült digitális óra dobják fel. Nem egy cikk ötletesen sokoldalú, az óra doboza például CD-tokként használható a későbbiekben.

A Pulse női megfelelője a Passion-választék. Uralkodó színe az ibolya, betétei rózsaszínek. A Passion pulcsi és a Purple póló nyomása a városok falfirkáit idézi, a póló rakott ujja pedig nőies hatású. Akárcsak a Smart Fortwo maga, sokoldalúan használható a Passion Bandana: lehet sálként, fejkendőként vagy homlokpántként viselni. Póló, kulcstartó és baseballsapka teszi teljessé a Passion választékot.

null
A szabad levegő sportos kedvelőinek való a Cabrio termékcsalád, amelynek sokoldalúsága és variálhatósága hasonló a Smart Fortwo kabrióéhoz. Napsárga, azúrkék és fehér színét világos ezüstszürke betétek egészítik ki. Jellegzetes díszítőelem a Smart Fortwo Cabrio piktogram és a pálmás-napos motívum. A könnyű, bélelt kabriómellény hosszú ujjait le lehet cipzározni. Hasonlóan ügyes a frottír anyagú strandtáska, amely kiterítve törülközőként szolgál. Van kifordítható vászon napvédő kalap is, amelynek kedvétől és hangulatától függő színét viseli kívül az ember. Szintén a Cabrio sorozatból választható a gyorsan száradó műszálas férfi- és női strandsort, a férfi póló, a női top, a baseballsapka és a kabriósál, amely nemcsak melegít, hanem jól mutat is. Két trendi és jó minőségű napszemüveg, valamint egy lapát alakú kulcstartó egészíti ki az ajánlatot.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Bemutatkozott az idei Smart-kollekció
Dátum: '08.04.15
Kategória: Vezércikk
Következő cikk: » Fekete spirál színes gyöngyökkel
Előző cikk: « Central Home: stagnál a belvárosi lakáspiac

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: