Trükkök-tippekHirlevél

Trükkök-tippek

Oldalak: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

A vidéki stílus nem lemondás a komfortról

A nagymama régi vállkendője, egy öreg ruhás láda, egy kényelmes kanapé - ha mindezt együtt látjuk, biztosak lehetünk benne, hogy vidéki stílusú enteriőrrel van dolgunk. A country style nem köthető konkrét formákhoz, ám van egy-két stílusjegy, lakberendezési elv, amely segíthet eligazodni. (Részletek)

Az angol konyha kellékei

Napjaink modern angol konyhájában a főzőegység mindig központi helyet foglal el: a beépített csúcstechnológia ebben a "nemes" keretben funkcionál - jellemzően nem hivalkodó, nem öncélúan archaizáló, elegáns megjelenésben. (Részletek)

Álmaink gardróbja a hálószobában

null
Amikor elsőre azt halljuk, hogy a gardróbok csúcsa manapság beépített televíziókészülékkel kerül a piacra, sokunknak nem az esztétikum jut eszébe először, hiszen amikor a szépség és a technika találkozik, általában valamelyik oldal háttérbe szorul. (Részletek)

Elegáns és praktikus

Az art deco bútorok és lakberendezési tárgyak modernsége, ötletes formái jól megfelelnek a mai kor igényeinek is. Anyaguk szépsége, a tervezés ötletessége, a korabeli kivitelezés minősége, még a tömeggyártott darabok esetében is, nem egyszer felülmúlja a mai darabokat. (Részletek)

Rend és tisztaság - ilyen lenne a skandináv otthon?

Ha valaki skandináv stílusú otthont szeretne, számos északi tervező és gyártó termékét megtalálja a hazai piacon. A skandináv stílusú otthont azonban nemcsak az eredeti tárgyak, hanem a tér áttekinthetősége és a fény szabad áramlása is jellemzi. (Részletek)

Feng Shui a hétköznapokra

null
A Feng Shui jelentése: szél és víz. A régi Kínában nem kezdtek házépítésbe, települések alapításába, vagy éppenséggel temetkezési helyek kialakításába, mielőtt Feng Shui mester véleményét kikérték volna. Ezzel kapcsolatban bennünk is felmerült jó néhány kérdés, melyre szakértőnk válaszolt. (Részletek)

Ötletek a természetből

null
Az amerikai vidéki stílus legfőbb jellemzői az egyszerűség és kényelem. A ter-mészet közelsége nem csak a nyugalmat és a fesztelenséget sugallja, de színei és motívumai a berende-zésben is megjelennek. (Részletek)

Megfizethető "afrodiziákumok"

null
Az arab stílusú otthonok között a perzsa otthon megteremtése azt jelenti, hogy mindenből a legszebbet, legfinomabbat, a legkidolgozottabbat kell választani. A szőnyegek és a faragott bútorok mellett a megfelelő dísztárgyak biztosíthatják az igazi perzsa miliőt. (Részletek)

A szecessziós enteriőr kellékei

A sorozatgyártás korában ma is sokan vágynak valami egyedire, különlegesre. A mai világ racionalizmusa mellett jól esik ránézni egy sajátosan tekeredő vonalra, díszes, színes formára. A szecesszió emiatt ma is rendkívül népszerű stílus. Ám egy szecessziós enteriőr létrehozása nem kevés utánajárást és vastag pénztárcát követel. (Részletek)

Szauna ábécé II.

Zavarba ejtően nagy a választék szaunakályhákból is, ám jó tudni, hogy az alapmodellek családi használatra bőven megfelelnek - ezek felfűtési ideje mintegy 45 perc, a kövek locsolásával keletkező gőz hőfoka pedig 70-90 fok körüli. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: