PortréHirlevél

Portré

Oldalak: ...4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

Mi van a fémszekrényben?

Major Péter szerint először is sok-sok üzleti lehetőség. A székesfehérvári Metalobox Kft. tulajdonosa sokáig az iskolai öltözőszekrényen kívül nem nagyon találkozott ezzel a termékkel. (Részletek)

A balatoni bormester

A cím nem teljesen pontos, hiszen Varga Péter a nevét viselő borászat tulajdonosa a budafoki Hungarovinnél kezdte anno a pályáját, ám a nagy történések mégiscsak a pár éve megvásárolt badacsonyörsi hajdani állami gazdasági borászat felvirágoztatása kapcsán zajlottak az ő és családja életében. (Részletek)

"Szendvicsman": mindenből a legjobbat

Fehér Gábort, a McKiwan's szendvicsbolt-hálózat 45 éves tulajdonosát első pillantásra amolyan szerencse fiának gondolnánk, pedig keményen megdolgozott azért, hogy megvalósíthassa (majdnem) minden álmát. Többek között az általa megálmodott szendvicskülönleges-ségeket és azt az életstílust, amire leginkább a homo ludens kifejezés illik. (Részletek)

Hasznos "szobrok" alkotója

Aki egyszer látta Sprok Antal játékos szoborbútorait, vélhetően megérti, hogy a természet visszacsempészése mindennapi környezetünkbe utolsó esélyünk egy emberarcú világ megteremtésére. A padon majom gubbaszt, a zsiráf hasából fiókok nyílnak - egy hasznosságelvű társadalomban ez majdhogynem skandalum. Szerintünk viszont varázslatos. (Részletek)

"Galériatulajdonos" bankelnök

A mai bankdizájnról lehet sokat vitatkozni, ám az kétségtelen, hogy klasszikus környezetben a pénzügyek is emberszabásúbb külsőt öltenek. A Rákóczi úti palotáját korhű szellemben jelenleg felújító Volksbanknak ez természetes követelmény - árulja el dr. Balázs László, a pénzintézet elnök-vezérigazgatója -, mint ahogy az is, hogy immár négy éve működtetik a Volksbank Galériát. (Részletek)

Mikrosebész puskával

Az idén harmadik alkalommal rendezték meg Balatonfűzfőn az Adler-Med Agyaggalamblövő Kupát, melyet kifejezetten közéleti személyeknek és cégvezetőknek szervez az Adler-Med plasztikai sebészet, melynek egyik tulajdonosa, dr. Sashegyi Mihály már nemcsak hobbiból, hanem versenyszinten is űzi a lövészetet. (Részletek)

"Aszfaltvasalókról" hullámok hátára

A Láng autóalkatrész fogalom volt az autósok világában, a tulajdonos nevét viselő cég igazi birodalommá nőtte ki magát, aztán Láng Róbert gondolt egyet és hátat fordított az egész négykerekes világnak. Manapság a lóerők helyett a tengeri szelekkel barátkozik, s azt is elmondja, hogy miért... (Részletek)

Specialitásuk a Távol-Kelet

A Zádor házaspár a Trivium Kiadó nevével is fémjelzett hét szabad művészet elkötelezett híve - azon belül azonban egyik legfőbb törekvésük, hogy a távol-keleti kultúrkör, gondolkodás és életvitel legnemesebb hagyományait közvetítsék a magyar olvasók felé. (Részletek)

Molnár Ferenc, a pécselyi "műanyagos"

A pécsely-klárapusztai lepusztult majorságból korszerű technikával felszerelt modern üzemet "gründoló" vállalkozó természet ihlette üzleti filozófiája szerint "csak a mély gyökerű fának nőhet magas koronája" - ami esetében hosszú évek majdhogynem láthatatlan vállalatépítési folyamatát jelenti. (Részletek)

Tehetség és lehetőség találkozása

Gangl Marietta sikeres szállodavezető Győrben, akiről a konkurencia is elismerően nyilatkozik. A biztosító szakmában otthonosan mozgó üzletasszony egy váratlan lehetőséget megragadva minden vendéglátó-ipari szakképzettség nélkül vágott bele az újonnan megnyílt Aranyszarvas Fogadó vezetésébe. És a szálloda immár hét éve sikeresen működik... (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: