PortréHirlevél

Portré

Oldalak: ...3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

Új ügyvezető igazgató a Citroën Hungária élén

null
Damien Luniaud-t nevezték ki 2007. december 1-jétől a Citroën Hungária ügyvezető igazgatójának. Előzőleg az Automobiles Citroën Europe kereskedelmi igazgatójának közvetlen munkatársaként 28 európai piac teljes ár-termék tevékenységét koordinálta. (Részletek)

Pólus Péter lett 2007 vállalkozója

Pólus Péter, a nevét viselő Thermal Golf Club Hotel tulajdonosa 30 éve dolgozik a vendéglátóiparban, tehát volt ideje tapasztalatot gyűjteni az életminőséget jobbá tevő szolgáltatások terén. A sokoldalú üzletember vállalkozói merészségét és ötletességét a 2007-es Az Év Vállalkozója díjjal jutalmazták - az elismerést Veres János pénzügyminiszter adta át. (Részletek)

Pieter de Waal, a BMW Motorrad elnökhelyettese

Az irodai munka mellett minden lehetőséget kihasznál a motorozásra, így külön kiváltságnak érzi, hogy különféle országokban ülhet nyeregbe. Mióta Münchenben él, az általa vezetett csapat szó szerint megnyomta a gázt, ami rövid távon is szép eredményeket hozott 2007-ben. (Részletek)

Aki "természetbe" öltözteti a high techet

Marco Zordan olasz dizájner Padovában a Mezőgazdasági Egyetemen végzett faipari mérnökként, közel tíz éve, de már akkor az állt érdeklődése középpontjában, hogy a korunkban nélkülözhetetlen számítástechnikai és a szórakoztató elektronikai eszközöket - monitor, plazma képernyő - miként lehetne kiváló minőségű, formatervezett faburkolatokba beépíteni. (Részletek)

Üzleti ajándékok "udvari" szállítója

Martos Péter, az üzleti ajándékozás kiszolgálására specializálódott Golding Kft. ügyvezetője e terület éves forgalmát itthon mintegy 20-25 milliárd forintra becsüli. Igaz - teszi hozzá - ennek felét a piacvezető három cég jegyzi. (Részletek)

Hajós András: októbertől CSR event főnök

A Braun & Partners (B&P) új, CSR event szolgáltatásának felelőse Hajós András zenész, médiaszemélyiség, aki személyesen többször hitet tett a CSR támogatása mellett. A széles körben terjedő vállalati társadalmi felelősségvállalás okán az új szolgáltatáshoz a B&P nagy reményeket fűz. (Részletek)

Az alkalmazkodás művészei

Eddigi legnagyobb vállalkozásába fog a hazai kamarazenei színtér egyik kiváló szereplője, a nemrég primáriust váltott Auer Vonósnégyes, amely a Hungarotonnál Lajtha László összes vonósnégyesét rögzíti - természetesen First Recordingként. A háromlemezesre tervezett sorozat első darabja idén ősszel jelenik meg, a harmadik, befejező korong tavaszra várható. A munka érdekességeiről és a művek különlegességeiről Oláh Vilmos elsőhegedűssel beszélgettünk. (Részletek)

Egy díjnyertes szálloda díjnyertes igazgatója

Az Amerikai Vendéglátás-tudományi Akadémia a világ kimagasló szállodai szakembereinek járó szakmai elismeréssel, "Hotelier Award"-dal tüntette ki Adrian Ellist, a budapesti ötcsillagos Corinthia Grand Hotel Royal vezérigazgatóját. Adrian Ellis szállodaipar iránti vonzalma családi eredetű, hisz nagyszüleinek szállodái és éttermei voltak az Egyesült Királyságban, így a családi örökséget viszi tovább hivatásával. (Részletek)

A rendszerszervező

Bár Lukács Lajos édesapja alapította anno a Pénzügyi és Számiviteli Főiskolát, a pályaválasztás előtt álló fiatalember 1979-ben mégis a Műszaki Egyetem Közlekedésmérnöki Karának rendszerszervező szakán landolt: mint mondja, "az informatika már akkor jobban érdekelt, mint a közgazdaságtan". (Részletek)

Luxuskozmetikumok specialistája

A hosszú évek óta a külkereskedelemben dolgozó Lőrinczy Bálint a rendszerváltás idején kapta azt a felkérést egy francia-libanoni tulajdonú családi vállalkozás vezetőitől, hogy segítsen a cég márkás termékeinek elhelyezésében a magyar piacon. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: