PortréHirlevél

Portré

Oldalak: ...2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

Kovács Zoltán, a Kirowski vezérigazgatója

null
Az internetes reklámszakma egyik legkreatívabb csapatának 37 éves főnöke telve van fiatalos lendülettel, ám ez nem jelenti azt, hogy időnként ne lenne meg állandó pörgés nélkül... Kedvenc relaxációs helyei a Balaton, az Ecseri, a Rudas vagy éppen a Lánchíd. (Részletek)

A név kötelez: Alexander Brody

null
Kevesen tudják, hogy a nagy magyar írónak, Bródy Sándornak öt fia volt. Még kevesebben, hogy közülük csak egy nem lépett irodalmi pályára - ám egy nagy kerülővel mégis ott kötött ki. Számos angol nyelvű könyvet írt, majd az 1990-es évek közepétől aforizmaköteteket jelentetett meg magyarul. (Részletek)

Dubrovay László, a hangszínfestő

null
Dubrovay László bő négy évtizedes pályafutása alatt mindig nagy érdeklődéssel fordult a még kiaknázatlan hangszín-kombinációk felé. A ma már beérkezett zeneszerző a zenekart úgy használja, mint festő a palettát. Arról viszi fel a színeket a partitúra vásznára, és kever ki érdekesebbnél érdekesebb hangulatokat, hatásokat. Az Erkel-, Bartók-Pásztory-díjas, érdemes művésszel nemrég megjelent szerzői lemeze kapcsán beszélgettünk. (Részletek)

Új regionális igazgató a Nissannál

null
Pierre Boutin-t nevezték ki május 1-jétől a Nissan Sales Central & Eastern Europe Kft. ügyvezető igazgatójává. A szakember ezt megelőzően a Nissan Canada vevőszolgálati igazgatója volt, korábban pedig 20 éven át a legkülönfélébb beosztásokban dolgozott az autóiparban. (Részletek)

Tíz éve kamarai elnök

null
A Magyarországi Olasz Kereske-delmi Kamara irodája Budapest "legmediterrá-nabb" környeze-tében található: a Váci utcának ezen a Nagycsarnokhoz közel eső részén számtalan kis kávézó, étterem, állandó pezsgésben lévő forgatag fogadja az érkezőt. Ez a pezsgés - mint az dr. Alessandro Stricca (képünkön középen) kamarai elnök szavaiból is kitűnik - szerencsére folyamatosan jelen van a két ország gazdasági kapcsolataiban is. (Részletek)

Mosonyi Ágnes és a gyerekek

null
Sok nehéz sorsú gyereken próbál Mosonyi Ágnes, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat szponzormenedzsere segíteni. Saját családja ma már meglehetősen önjáró - felnőtt gyerekek és egy meglehetősen elfoglalt férj mellett elég ideje jut a munkára. (Részletek)

Vezércsere az egyik legnagyobb ingatlanfejlesztő élén

null
Néhány napja Berta Zsoltot nevezték ki a Walker and Williams Investment Group Hungary Zrt. vezérigazgatói posztjára. A szakember eddig a Tópark Városközpont Üzemeltető és Szolgáltató Zrt. vezérigazgatói teendőit látta el, 2008. április 1-től azonban új pozíciójában kamatoztatja szakmai tapasztalatait. (Részletek)

Az ötvenesek prókátora

null
"Én is közeledek az ötödik ikszhez, ami egy aktív életet élő ember esetében is minimum biológiai választóvonal" - kezdi a beszélgetést Iglódi Csaba, a NetAktív Kommunikációs Ügynökség vezetője. Mint mondja, kezdi egyre inkább átérezni azt az odafigyelés hiányt, amit ez a korosztály méltatlanul elszenved. (Részletek)

Aradi Ferenc számára Dubai a csúcs

null
Közelíteni a prémium szegmenshez egy lakópark esetében elég merész vállalkozás. Ám ha arra gondolunk, hogy egy nyolcvanas években épült rózsadombi családi ház építési filozófiája, ahol például falon kívül futnak a csövek, ma már korszerűtlennek számít... az Autóker Holding Zrt. közeli és távoli terveiről Aradi Ferenc elnök-vezérigazgatóval beszélgettünk. (Részletek)

Az év üzletembere: Jaksity György

null
Átadták az idei Ernst and Young Az év üzletembere üzleti díjakat. A nyertes Jaksity György, a Concorde Értékpapír Zrt. ügyvezető igazgatója lett - a kiírásnak megfelelően ő képviselheti Magyarországot az Ernst and Young "World Entrepreneur Of The Year" gáláján Monte-Carlóban, ahol az egyes országok fődíjának nyertesei vesznek részt. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: