PortréHirlevél

Portré

Oldalak: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

A fogorvost is szeretik, ugye?

null
Aki járt a rendelőjében, több év után is visszatér hozzá. Nem megszokásból, ennél többről van szó: emberi kapcsolatokról, barátságokról, kölcsönös megbecsülésről. Balsai Tamás doktor szavaival élve: "Nem annyira bonyolult ez a szakma, mint amennyire feltupírozzák. Sokkal több emberség és tisztelet is beleférne a professzionalizmus mellett." (Részletek)

Hip-hop színházalapítók

null
Az Urban Dance Theatre alapítói, az Urban Dance Team tagjai: Szederkényi Zsolt (Papi), Csordás Gábor (Csocsó) és Fazekas Róbert (Pizsy) professzionista hip-hop táncosok és tanárok, számos hazai és nemzetközi világverseny díjazottjai, videoklippek, VIP-rendezvények szereplői. (Részletek)

Keveházi Gábor: a régi-új balettigazgató

null
Vass Lajos, a Magyar Állami Operaház főigazgatója - Hiller István oktatási és kulturális miniszter egyetértésével - 2010. augusztus 1-től Keveházi Gábort nevezte ki az Operaház balettegyüttese, a Magyar Nemzeti Balett igazgatójának. A régi-új direktor megbízatása öt évre szól. (Részletek)

Gorden Wagenert „honosította” a MOME

null
A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) ünnepi szenátusi ülés keretén belül címzetes egyetemi tanárává avatta Gorden Wagenert, a Mercedes-Benz Design főigazgatóját. A címátadást követően sor került a "Mercedes-Benz, a design varázsa" című székfoglaló előadásra is. (Részletek)

Új igazgató a British Council élén

null
Ez év szeptemberétől új kulturális attasé igazgatja a British Council magyarországi irodáját, aki több nyelven beszél, ezt megelőzően Mauritius szigetén vezette az ottani British Council irodát, előtte pedig Szudánban dolgozott oktatási szaktanácsadóként a brit kormány által támogatott angol nyelvi projektekben. (Részletek)

Juhász Gábor az AEGON Művészeti Társdíj kitüntetettje

null
Az október 20-i Képzett társítások-AEGON-esten, a Nemzeti Színházban hangzik el Jónás Tamás laudációja jelöltjéről, aki ekkor veszi át az AEGON Művészeti Társdíjat az alapító társaság vezérigazgatójától, Zatykó Pétertől. (Részletek)

A "zöld iroda" új lakója

null
Per Bank személyében új vezérigazgatót neveztek ki a Tesco-Global Áruházak Zrt. élére. A szakember ezt megelőzően a Coop Denmark ügyvezető igazgatói teendőit látta el. A távozó James McCannt felváltó Per Bank felelősségi körébe tartozik majd a Tesco magyarországi növekedési stratégiájának megvalósítása. (Részletek)

Vértes Tibor jól kifőzte

null
A 18 éves múltú Destillata idei versenyén, a szakma legnagyobb nemzetközi megmérettetésén, 13 ország közel 190 főzdéje közül az Agárdi Pálinkafőzde lett a világbajnok, az Év Főzőmestere pedig Vértes Tibor, az Agárdi Pálinkafőzde főzőmestere lett. (Részletek)

Vezetőváltás a Lánchíd 19 design hotel**** élén

null
2009. június 1-jétől Alexa Éva a budapesti Lánchíd 19 design hotel igazgatója. Alexa Éva 20 éve dolgozik a szállodaiparban, pályafutását a Hotel Tavernában kezdte, majd a Hotel Ramada Budapest gazdasági igazgatójaként tevékenykedett. (Részletek)

Kiss György, a Men's Challenge '09 győztese

null
A több hónapig tartó verseny izlandi döntőjére már csak hárman maradtak. A döntőre, amely igazi próbatételt és kihívást jelentett: az internetes játék első három helyezettje Izlandon mérhette össze erejét és tudását három versenyszámban - motorosszán-versenyen, hógolf-mérkőzésen és biliárdbajnokságon. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: