Trükkök-tippekHirlevél

Trükkök-tippek

Oldalak: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Időtlen mediterrán formák

Mint a legtöbb stílust, a mediterrán otthon kialakulását is elsősorban az éghajlat befolyásolta. A zárt tér feladata, hogy a nagy meleg elől nyújtson menedéket. Ezt elsősorban azzal érték el, hogy biztosították a levegő szabad áramlását. A mediterrán lakberendezés egyik alapelve tehát az átjárhatóság, a szellős, jól áttekinthető belső tér. (Részletek)

Bútortisztítás: lehetőleg természetesen

Bútortisztítás
A bútorfényezők megvédik és szebbé teszik a fafelületeket, ám olyan illékony anyagoknak köszönhetik hatékonyságukat, amelyek ártalmasak lehetnek egészségünkre. Antik bútoraink ráadásul sokkal jobban kedvelik a természetes alapanyagú "tisztálkodást". (Részletek)

Masszív és tartós - épp ezért nem olcsó

Történelmi okok miatt nálunk sokkal ismertebbek és elterjedtebbek az osztrák-német bútorok vagy épp a mediterrán lakberendezési stílus. Pedig az olykor furcsának tűnő angol életmód és annak keretéül szolgáló enteriőrök sok honfitársunk számára lehetnek vonzóak. (Részletek)

Loft-ábécé kezdőknek és haladóknak

A loft - kimustrált gyárak-raktárak és más ipari létesítmények felújításával - új funkciókat kapott épületeket jelöl, amelyekben lakásokat, irodákat vagy intézményeket alakítanak ki. A Geopen Kiadó könyvújdonsága erről a Magyarországon még új keletű, ám nagy jövő előtt álló épületfajtáról szól, hasznos tanácsokkal és temérdek ötlettel szolgálva igazít el a loft világában. (Részletek)

Minőség minden részletben

Ne gondoljuk, hogy a klasszikus stílus csak a nappalira vagy a dolgozószobára korlátozódik. A hagyományőrző, múltidéző hangulat immár a konyhában és a fürdőszobában is teret nyert - kötelező a nemes anyagok használata és a minőségi kivitelezés. (Részletek)

Túlzások nélkül

Bizony, a retróban sem árt mértéket tartani, nem tanácsos tehát kizárólag ilyen tárgyakkal körülvenni magunkat, mert hamar unalmassá válhat otthonunk. A motívumokban gazdag irányzat előnye, hogy végtelenül alkalmazkodó és formálható. (Részletek)

Szilveszteri füstölgés

A szivar manapság a "premium class" egyik letéteményese, ráadásul immár meglehetősen emancipált is, mióta egy-két hazai hölgy hírességünk vallott ebbéli vonzalmáról. Az óév búcsúztatásakor a jó italok mellé imígyen bátran választhatunk a "műfaj" sztárjaiból - ezúttal senki nem fog megorrolni ránk. (Részletek)

Kendőzetlenül

Ha csak amolyan "low budget" ajándékozást tervezünk, de mégis valami finomat, valami elegánsat szeretnénk beszerezni, érdemes felkeresni akár a legmárkásabb óraszalonokat is, hogy válogassunk azokból a kiegészítőkből, amelyeket ezek a cégek kínálnak vékonyabb pénztárcájú vásárlóiknak. (Részletek)

Kendőzetlenül

A skandináv otthonbelső lényege a tiszta konstrukció és a szerkezeti megoldások őszinte megmutatása. A nyíltan láttatott részletmegoldások, csatlakozási pontok rendet, tisztaságot sugároznak, miközben bevallottan dekorelemként is szolgálnak. (Részletek)

A tisztánlátás végett...

Az otthon megtervezésénél fontos szerep jut mind az ablakok, mind az ajtók üvegbetéteinek, hiszen ezek egyszerre az egyediség és a praktikum letéteményesei. Ahogy beköszönt a hideg évszak, az is kiderül, mennyire választottunk helyesen. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: