LakásinfóHirlevél

Lakásinfó

Oldalak: ...3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13...

A holnap befektetése - CONSTRUMA 2008

null
Közép-Európa elismert építőipari szakkiállítása, a CONSTRUMA új, témaspecifikus struktúrával jelentkezik április 9. és 13. között a megújuló HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A kiállítás informatív és nagyszabású kínálattal és a sokoldalú bemutatkozás lehetőségével fogadja a résztvevőket. (Részletek)

Lakásvásár: mások a prioritások

null
A március 7-9. közötti, 12. Lakásvásár egyben szezonnyitó is, szokás szerint a SYMA csarnokba költözik egy hétvégére a lakáspiac. A nehezebb gazdasági körülmények között az ár és a helyiségbeosztás fontosabbá vált a méretnél, de még a környéknél is. Vagyis kevesebb pénzből kisebb lakást választanak, kevésbé jó környéken, viszont több helyiséggel. (Részletek)

Electrolux Design Lab 2008

null
Az Electrolux idén hatodik alkalommal írta ki nemzetközi háztartásikészülék-tervező versenyét. 2008-ban olyan pályaműveket vár a zsűri a diákoktól, amelyek az internetes generáció igényeinek kielégítését szolgálják, s 2-3 év múlva akár meg is jelenhetnek a piacon. (Részletek)

Fényűzés (?) olasz módra

null
A nagy "trendcsiná-lók" többnyire az olaszok. Mindenben keresik a divatot, még a lámpákban is. A szokatlan formavilág teszi például különlegessé a Studio Italia Design fényforrásait. A kortárs lámpaművészet a szépet az ívekben, a vaskos formákban és az aszimmetriában találta meg. (Részletek)

Budapesten lobbizott a milánói EIRE Vásár

null
A vásár minapi sajtótájékoz-tatóján kiderült, hogy az EIRE Expo Italia Real Estate milyen lehetőséget kínál betörni a mediterrán területek befektetői piacára. A bemutatkozáson részt vett dr. Alessandro Stricca, a Magyar Olasz Kereskedelmi Kamara elnöke is. (Részletek)

Kőből készült minimalista lakásdíszek

null
A természet évmilliók alatt alkotta a kőzeteket. A Föld mélyében magas nyomáson, hőmérsékleten, vagy vulkáni kitörések során, vagy a vizekben kicsapódó üledékekből változatos színű, szerkezetű kőzetek keletkeztek - ki gondolná, de ezek a minimál burkolatok legkedveltebb alapanyagai. (Részletek)

A lakásárakat nem érinti a megaprojekt leállítása?

null
Bár a kormány úgy döntött, hogy felfüggeszti a kormányzati negyed projektjét, a lépés több szakértő szerint nem lesz hatással az ingatlanárakra a környéken: ahogy a beruházás indítása sem hozott drágulást, úgy annak leállítása sem okoz áresést. (Részletek)

Talpalávaló kézműves remekek

Régen csak kastélyokban, később a tehetős polgári otthonokban is alkalmaztak intarziát a járófelületeken. A technológia a kézművességről, a megrendelő szépérzékéről, egyfajta jó értelemben vett exkluzivitásról szól: szó szerint öltözteti a lakást. (Részletek)

Amikor az egyszerűség minőséget takar

A XX. század legmeghatá-rozóbb stílusirányzatai gyakran kiállításokról kapták nevüket. Így maradt fenn egy 1951-es londoni kiállítás neve alapján az összefoglaló "skandináv stílus" meghatározás is. Ez a stílus még gyors nemzetközi népszerűségét is egy 1954-57 közötti amerikai vándorkiállításnak köszönheti. (Részletek)

Bútordizájn Marco Zordantól

Az emberléptékűvé varázsolt számítógép-monitorok és tévéképernyők, az ergonomikus "munkaállomások" és "szórakoztató bázisok" világa lehet, hogy ma még kissé futurisztikusnak hat, ám a felhasznált természetes anyagok, a magával ragadó elegancia már a jelen igényeit idézik. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: