LakásinfóHirlevél

Lakásinfó

Oldalak: ...2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12...

A magyarok nem tudják felmérni az ingatlanjaik árát

null
Magyarországon nem léteznek arra vonatkozólag pontos számítások, hogy mikor és mennyiért érdemes lakást vásárolni, ha valaki ingatlanba szeretné fektetni pénzét. Ez az egyik oka annak, hogy viszonylag kevesen fektetnek ingatlanalapokba Magyarországon (Részletek)

Alakítsuk környezettudatossá konyhánkat!

null
A környezet-védelem szerencsére, egyre több ember életében, mindennapi gyakorlatában van jelen. Újrahasznosítunk, hulladékot szelektálunk, és energiatakarékos izzókat használunk, hogy csökkentsük környezetünk terhelését. De mit tehetünk otthonunk legaktívabb helyiségében, a konyhában, a környezetünk védelme érdekében? (Részletek)

Toronyház épül Őrmezőn?

null
Évek óta tart a vita, kell-e igazi toronyház Budapestre? Színhelyként már sok minden szóba került, a Csepel szigettől a Hajógyári szigetig. A befektetők nyomása ez ügyben újra és újra felerősödik: most éppen Őrmező a lehetséges helyszín. A legmagasabb torony 150 méterre nyúlik majd itt, a beruházás várhatóan 250 millió euróba kerül. (Részletek)

Kacsalábon forgó torony

null
A világ első mozgó épülete, egy 80 emeletes toronyház hol máshol is születhetne meg, mint az építészeti bravúrjairól híres Dubaiban. S bár a dubai terv még valóra sem vált, máris azt fontolgatják, hogy egy hasonló 70 emeletes épületet Moszkvában is felhúznak. (Részletek)

A lakóparkok évtizede

null
Az elmúlt hat évben egyedül Budapesten kétszáznegyven lakópark, és bennük 37 ezer lakás épült fel úgy, hogy a hagyományosan állami vagy önkormányzati forrásból megépülő közjavakat - mint a közutak, a közparkok vagy a játszóterek - a lakók maguk finanszírozták. (Részletek)

Egyetemisták tervezhetnek lakóparkot

null
Rövidesen újfajta ösztöndíjrendszer indul a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudo-mányi Egyetem Építészmérnöki- és Építőmérnöki karán. A létrehozók szándéka az, hogy a kiemelkedő munkát végző egyetemisták tanulmányaikhoz segítséget kapjanak és a későbbiekben nagyobb esélyeik legyenek az elhelyezkedésben. (Részletek)

Örömszerző kertek és teraszok

null
Igazi ajándék, hogy tavasztól megnyithatjuk lakásunkat a terasz vagy a kert felé, amit kedvünkre díszíthetünk virágokkal, szobrokkal, kerámiákkal. És ez nemcsak a szemnek szép, a testnek és a léleknek is igazi felüdülést hoz egészen a tél beköszöntéig. (Részletek)

Milánói lakáskiállítás kampányolt Budapesten

null
A lakáskultúrát bemutató nemzetközi kiállítások között a világon az egyik legnagyobb és legvonzóbb a milánói MACEF, melynek képviselői a minap Budapesten mutatták be a sajtónak, hogy mit kínálnak a szervezők a lehetséges magyar kiállítóknak. (Részletek)

Virágünnep a Vásárközpontban

null
Először ad otthont Magyarország Európa legnagyobb szabású nemzetközi vándor virágkiállításának és kertészeti bemutatójának, a Floraliának, amely április 26. és május 4. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban várja az érdeklődőket. A "Floráliák" sorozat budapesti állomása sorrendben az ötödik, Belgium-Ghent, Olaszország-Genova, Spanyolország-Valencia és Franciaország-Nantes után. (Részletek)

Central Home: stagnál a belvárosi lakáspiac

null
A Nyugati pályaudvar környékén a lakástulaj-donosok és a befektetők azt gondolták, hogy már akkor nyertek a kormány döntésével, amikor a Déli pályaudvar, vagy a Lágymányosi híd pesti hídfője körüli területek helyett a Nyugati pályaudvar környékét választották a kormányzati negyed színhelyéül. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: