ÉrtéktrendHirlevél

Értéktrend

Oldalak: ...10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20...

Galéria-megnyitó a Gozsdu Udvarban

A pár napja debütált G13 Galéria a Belváros legdina-mikusabban fejlődő és egyben egyik legfrekventáltabb részén helyezkedik el, a Király utca 13. szám alatt, a Gozsdu Udvarban. Ez az épületegyüttes nemcsak páratlan építészeti emlék, hanem változatos, sokoldalú programokat kínáló belvárosi kulturális helyszín is lesz egyben. A megnyitón mi is ott jártunk. (Részletek)

Vámos és Palya a Bárkában

Vámos Miklós íróval és Palya Bea énekessel találkozhatunk 2007. október 27-én este a Bárka Színházban. Mint ismeretes, az AEGON-estek a Bárkában című irodalmi-művészeti sorozat keretében a magyar művészeti élet kiválóságainak ad randevút Alföldi Róbert. A műfaji határokat átlépő esteken mindig hangsúlyos a zene is, hiszen a meghívott zenészek kreatív módon reagálnak mindarra, ami a pódiumon elhangzik vagy látható. (Részletek)

25 milliós könyvcsomag angolul tanulóknak

Tízezer angol nyelvű dokumentum - szépirodalom, szakkönyv és angol nyelvi módszertani könyv, audiovizuális nyelvi oktatóanyag, DVD- és videókazetta - gyarapítja októbertől a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár állományát közel 25 millió forint értékben. (Részletek)

Indul az eddigi legnagyobb hazai festészeti ünnep

Az idén október 12-től 24-ig tart az immáron hatodik alkalommal megrendezésre kerülő Magyar Festészet Napja eseménysorozat. Ebben az évben 60 kiállítás várja a művészetkedvelőket az országon belül és kívül, melyeket alkalmanként koncertek, irodalmi műsorok és mozgásszínházi előadások is kísérnek. (Részletek)

Up! - egy ikon újjászületik?

Vannak autók, amelyek mindent túlélnek. Valóságos ikonok fajtájukban, műszaki és kézműves remekművek, műalkotások, amelyek különleges benyomást keltenek, a haladást kézzel foghatóvá, míg a mindennapokat sokszor egyszerűen könnyebbé, praktikusabbá és boldogabbá teszik. (Részletek)

Frankfurti parádé

Az idén 62. alkalommal megrendezett Frankfurti Autókiállításon minden eddiginél több és valóban újszerű koncepcióval rukkoltak ki az autógyártók. Elsősorban a környezetbarátságra koncentráltak, de - mint az alábbi összeállításból is kitűnik - a dizájnerek sem maradtak feladat nélkül. (Részletek)

Képzett-társítások: a 2007-es AEGON Művészeti Társdíj átadása

A jelölt személye meglepetés, de az tudható, hogy a szeptember 21-i Képzett-társítások című AEGON-esten, a Bárka Színházban hangzik el Rakovszky Zsuzsa laudációja jelöltjéről, aki ekkor veszi át az AEGON Művészeti Társdíjat. (Részletek)

Bemutatkozott a tizenhatodik BMW Art Car

A San Franciscó-i Modern Művészetek Múzeumában (SFMOMA) 2007. szeptember 8. és 2008. január 13. között várja látogatóit a "Your tempo: Olafur Eliasson" kiállítás. A különleges tárlat a 2007-es "Your mobile expectations: BMW H2R project" első nyilvános, valamint egyetlen Egyesült Államokbeli megjelenése, amelynek főszereplője Olafur Eliasson kortárs képzőművész a BMW "Art Car" programja keretében született új alkotása. (Részletek)

Sima ügy a Nokiával

A napokban debütált a Nokia különleges formát és minőségi kidolgozást kiváló szolgáltatásokkal ötvöző új 3G mobiltelefonja. A high-tech masina első 3G telefon, melynek hátlapja a rejtett forgópánt miatt kinyitott állapotban egyetlen sima felületet alkot. A finoman görbülő vonalvezetés kellemes és ergonomikus megjelenést kölcsönöz mindennapos használati tárgyunknak. (Részletek)

Gasztronómiai kalandozások Provence-ban

A napfényes Provence régóta kedvelt úti célnak számít. Számtalan örömteli meglepetést tartogat ez a Mont Ventoux csúcsaitól a Côte d'Azur-i sétányokig húzódó vidék: hogy hirtelenjében csak a marseilles-i halpiacot, Jean-Marie Cornille régi olajprését és a "XV. Lajos" vendéglő ellenállhatatlan étlapját említsük. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: