ÉrtéktrendHirlevél

Értéktrend

Oldalak: ...8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18...

A világ Top 50 műalkotása

null
Egy neves műítészekből álló grémium nemrég összeállította az 50 legmaradandóbb értéket képviselő alkotást - ezek közül villantunk fel egy-két különösen érdekes darabot. Az 50 legmaradandóbb alkotás között nem egy megdöbbentő is van - sokszor a rendhagyó művek maradnak meg leginkább az emlékezetünkben. (Részletek)

Szávay Ágnes csatlakozott az Audi csapatához

null
Szponzori megállapodást írt alá az Audi a legjobb hazai teniszezővel, a WTA ranglistáján jelenleg a 17. helyen álló Szávay Ágnessel. Az aláírást követően Mátrabérci Sándor márkaigazgató jelképesen egy Audi A3 Cabriolet kulcsát adta át a kiváló versenyzőnek. (Részletek)

Olümpiától Pekingig

null
Március 24-én indult útjára Olümpiából a játékok történetének eddigi leghosszabb útvonalán az olimpiai láng. A Volkswagen, illetve görög importőre, a Kosmocar összesen 30 autóból álló flottával támogatja a fáklya 137 ezer kilométeres útját. (Részletek)

Isteni simaság

null
Egy pszichológiai elmélet szerint, a görög-római mitológiához visszanyúlva, a nő személyiségét hét istennőnek megfelelő alaptípus határozza meg. Egy nőben egyszerre több istennő is lakozik. A Venus Breeze - nevéhez híven - segít, hogy minden nő felfedezhesse a benne rejlő istennőt. (Részletek)

Kézműves írószerek

null
A második Mercedes-Benz Berlini Divathét alkalmával mutatták be az új Writing Instruments-kollekciót: az exkluzív töltőtollakat, golyóstollakat és nyomós ceruzákat az ismert olasz írószergyártó, az Aquila Brands gyártotta. (Részletek)

Kalapács alá kerül a Soros-gyűjtemény

null
Soros György mindig komoly érdeklődést mutatott a képzőművészet iránt, ami azonban főképp a képzőművészet társadalom- és tudatformáló szerepének szól. A klasszikus művészeten belül is talán éppen ezért vonzódik az avantgarde-hoz. (Részletek)

Tíztonnás TT-szobor, nem csak focirajongóknak

null
Az Audi ezúttal Münchenben építette fel bő tíz méter hosszú, tíztonnás szobrát. Egy óriásdaru emelte a szobrot az Allianz Aréna előtti parkolóba, ahol március közepéig emelheti tovább a labdarúgó-szurkolók és más látogatók hangulatát. A stadion esti mérkőzései alatt a TT-plasztikát is reflektorok világítják meg. (Részletek)

Formatervezési ünnep a Párizsi Autófesztiválon

null
A Mazda Motor Corporation nyerte el a nagyra becsült Grand Prix du Design díjat a 23. Párizsi Nemzetközi Autófesztiválon. A márka egy másik tanulmányát, a Mazda Ryugát a közelmúltban a nagy presztízsű Louis Vuitton Classic 2007 koncepciódíjjal jutalmazták. (Részletek)

Dizájnhotel: világítótorony a Duna-parton

null
A budapesti Lánchíd 19 hotelben minden szoba egy külön sztori, az egyikben esküvő, a másikban filmvetítés, a harma-dikban táncóra valósulhat meg, a 2007-es Év Divattervezőjének választott hazai csoport pedig a szálloda arculatához illeszkedő öltözéket kreált a személyzetnek. (Részletek)

Lenyűgöző, érzéki Traviáta

null
Az operavilág két nagy sztárja, Renée Fleming és Rolando Villazón egy káprázatos jelmezekkel, díszletekkel megrendezett operaelőadáson kivételes teljesítményt produkált. A Los Angeles-i Operában készült felvételt a DECCA kiadó jelentette meg. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: