ÉrtéktrendHirlevél

Értéktrend

Oldalak: ...7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17...

Sztárok, paripák, vérbeli lóerők

null
Megkezdődött a jegyértékesítés a Ticket Expresz irodáiban a HUNGEXPO Zrt. nagyszabású lovas eseményére, az EQUIFEST - A LÓ ÜNNEPE programsorozatra, amely a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont megújulásának, az új G pavilon avató gálájának ünnepi programsorozata. (Részletek)

Extrém úti célok, különleges ötletek

null
Itt a nyár, valósággal bombáznak minket a különféle egyedi szórakozási ajánlatokkal. Manapság azonban elég furcsa fogalmaink vannak az extremitásról: ami nemrég még óriási kalandnak tűnt, mára hétköznapi adrenalintúrává egyszerűsödött. (Részletek)

Mindenkor az idők ritmusában

null
A 10. Designfórum alkalmával a Darmstadti Főiskola ifjú tervezői 18 "autós" munkájukat mutatták be, amelyek magas fokú kreativitásról tesznek tanúbizonyságot és professzionális megvalósításukkal vívnak ki elismerést. A fiatal tehetségek alkotásai a praktikus utazási kiegészítők, lifesytle cikkek és eredeti ajándéktárgyak érdekes elegyét alkotják. (Részletek)

Kelet-specialista az Ünnepi Könyvhéten

null
A pekingi olimpia évében a világ Kínára figyel. A hazai kulturális életben szinte egyedülálló módon a Trivium Kiadó kínai tematikájú kötetetekkel teszi teljesebbé az emberekben erről a hatalmas országról kialakult képet. Ezúttal két regényt mutatunk be: a Féltestvérek a Könyvfesztiválra jelent meg, míg a Hotel Sanghaj a kiadó könyvheti újdonságai között szerepel. (Részletek)

Polo Garnier Oroszlán Szonjával

null
A Garnier és a Volkswagen hazai együttműködé-sének eredménye egy egyedi felszereltségű és dekorációjú modell, a Volkswagen Polo Garnier, mely korlátozott darabszámban kerül kibocsátásra. A cél egy olyan autó megalkotása volt, amely azokat a hölgyeket győzi meg, akiknek a vonzó külső mellett a belső értékek is fontosak. Nem véletlen, hogy az akció "arca" Oroszlán Szonja lett. (Részletek)

Bemutakozott az új Mitsubishi Lancer

null
Japán dobzene, harci bemutató, ikebana-kiállítás - mindez szerves része volt annak a bemutatónak a Vasúttörténeti Parkban, ahol az új Mitsubishi Lancer debütált a hazai szaksajtó előtt. A márka és a modell megújulását jelzi az, hogy a Mitsubishi az új Lancerrel visszatér oda, ahová az első két generációval mindig is tartozott: a sportszedánok közé. (Részletek)

Bajnokok a "magassági" kormánynál

null
Kammerer Zoltán, kajak-kenu világ- és olimpiai bajnok ünnepélyes keretek között vette át új autóját, egy Saab 9-3-ast, és Zoltán világbajnok csapattársa, Kucsera Gábor is egy új 9-3-as biztonságában készülhet a versenyekre. A gépkocsikat a márka kizárólagos regionális forgalmazója, a Polar Mobil biztosítja "Kamera" és társa számára. (Részletek)

A Geppetto Design Stúdió bio sikerei

null
A Párizsban rendezett Growing Material kiállí-táson, egy májusban megrendezendő auk-ción és egy New York-i kiállításon is részt vesz a Geppetto "K-okos" fotelje. Az évente meg-rendezésre kerülő Growing Material elsősorban az olyan innovatív design termékek kiállítására koncentrál, amely növényi, leginkább bio alapanyagokból készülnek. (Részletek)

Az Elite Groupot választotta partneréül a Vibel

null
Az Elite Event nyerte el a világ-hírű francia gyer-mekszoba design cég, a Vibel leg-újabb, budapesti szalonjának meg-nyitásával kapcsolatos rendezvény szervezésének jogát. Az ügynökség feladata lesz a nemzetközi hálózat magyarországi üzletnyitó partijának megszervezése, a kiemelt VIP ügyfél-kör biztosítása, továbbá az esemény kommunikációs megjelenéseinek szervezése is. (Részletek)

Térey János lett az AEGON Művészeti Díj kitüntetettje:

null
Az író Asztalizene című, a Színház mellékleteként megjelent darabjáért vehette át múlt héten az elismerést, ami nettó hárommillió forinttal jár. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: