Szépség és egészségHirlevél

Szépség és egészség

Oldalak: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11...

Donna Karan különös parfümje

null
Szokatlan szerepet szántak az új pureDKNY parfümnek. A vízbe hulló vaníliacsepp varázsával nemcsak a luxust testesíti meg, hanem a törődést másokkal és a világgal. (Részletek)

Mitől szép a bőr?

null
A bőr szépségét több tényező befolyásolja. Így a genetikai adottságok, az étkezés, ám a legfontosabb, amit könnyen megtehetünk: a jó arckrém kiválasztása és a megfelelő alapozó nappali alkalmazása. (Részletek)

Bőröregedés ellen

null
A bőrgyógyászok és a tudósok egyetértenek abban, hogy a bőr öregedését két, az életünkhöz hozzátartozó fiziológiás folyamat idézi elő. Kivédésükre januártól két új szenzációs megoldás kapható. (Részletek)

Bálokra szépülünk

null
Alig vagyunk túl az óév búcsúztatásán, máris kezdődik a báli szezon, melyre az új Ultimate Red színkollekcióval szépülünk. Most a vörös mély, telt árnyalataival és csillogó arannyal tesszük csábítóvá magunkat. (Részletek)

Ünnep limitált illatokkal

null
Amikor a 1 Million Gold bevezetésre került, azonnal a vezető férfi illatok közé került. Azóta az illat és merész üvege folyamatosan újabb és újabb rajongókat szerez magának. A La Prairie új illatkollekciója, a Life Threads trilógia azt sugallja, nincs olyan nő, aki csakis egy arcát mutatná a világnak, éppígy egyetlen illat nem fejezheti ki egy nő lényegét. (Részletek)

First Class luxusbemutató: ékszerek és órák

null
A Baraka ékszerház a Grand Hotel Royalban rendezte meg azt a partit, ahol a sztárok és a modellek több millió forintot érő ékszereket és órákat mutattak be. Dukai Regina egy 2,5 milliárd forintot érő különlegességgel vonult fel, amelyre az ajtón kívül öt biztonsági őr vigyázott, s amelyet egy páncélautó szállított a rendezvényt követően a Párizsba tartó repülőgéphez. (Részletek)

A szépítőknek is idő kell

null
Még távolinak tűnhet az ünnep, de érdemes időben megismerkedni az újdonságokkal, mert hatásuk pár hetes kúra után igazán szembetűnő. Ilyen a nők számára specifikusan kifejlesztett hajhullás és hajtöredezés elleni szérum, a száraz bőr számára szolgáló testápoló család, és a mély ráncokat kisimító nappali arckrém. Igazi meglepetés a műkönnyet tartalmazó szempillaspirál. (Részletek)

Arannyal a ráncok ellen

A legújabb luxuskrém eltünteti a ráncokat, és azonnali ragyogást ad a bőrnek. A svájci La Prairie márka kombinálja a páratlan öregedésgátlás szakértelmét egy értékes selyem peptiddel és mikro arany részecskével. Kifejlesztett egy bőrtökéletesítő kezelést, amely arannyal teli csillogást és hibátlan smink alapot nyújt. (Részletek)

Új utakon a plasztikai sebészet

null
A Thermage az első és jelenleg egyetlen plasztikai sebészeti beavatkozás Magyarországon, mely a ráncok eltüntetését, a bőrfeszesítést non-invasive (vágás nélkül) módon teszi lehetővé. A Mediburg Klinikán alkalmazott bőrfeszesítő eljárás új korszakot nyit a hazai plasztikai sebészetben. (Részletek)

Ricci Ricci

null
Számos művészt ihletett meg ez az illat. A Nina Ricci ház és a művészek közti együttműködésnek nagy hagyományai vannak, mely Lalique-kal kezdődött, azóta olyan nevekkel bővült, mint Christian Bérard divattervező és David Hamilton fotóművész. Andy Warhol és César is alkotott Nina Ricci felkérésére. Ezt a szokást folytatva ezúttal is számos designer közreműködött a Ricci Ricci megalkotásában. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: