Szépség és egészségHirlevél

Szépség és egészség

Oldalak: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9...

Gillette-tanácsok száraz arcbőrű férfiaknak

null
A márka a férfiak körében Magyarországon, Törökországban, Oroszországban, Szaúd-Arábiában, Ukrajnában, Egyiptomban, Romániában és Lengyelországban elvégzett felmérése szerint a régióban átlagosan a férfiak negyede szenved nagyon vagy extrém módon száraz bőrtől. (Részletek)

Az arany és a vörös extravagáns párosítása

null
Az ünnep sminkjét a fantázia, a luxus és a nőiesség ihlette. Számtalan mesés állagú és könnyen felvihető színnel kísérleteztek, míg megszületett Tom Pecheux, az Estée Lauder kreatív sminkigazgatójának új kollekciója, amely a karácsonyt és a szilvesztert ünnepli, de a báli szezont is végigkíséri majd. (Részletek)

Ajándék a szemnek

null
A tavalyi nagy siker után, karácsony előtt idén is meglepi az érzékeny szemű nőket a La Roche-Posay egy aktiváló szérummal készült dúsító, rendkívüli szempillaspirállal, amely műkönnyet is tartalmaz. (Részletek)

Teljes bőrfiatalítás

null
A tükörbe nézve az apró ráncok, a nyúzott vonások mellett a fakó arcbőr is bosszant? Testeden a bőrt száraznak érzed? Mindkettőre kínál megoldást a Vichy, két újdonsága teljes harcot hirdet a szép bőrért. Koncentráltan ránctalanítanak, feszesítenek, hidratálnak és emellett azonnali ragyogást adnak. (Részletek)

Az érzékeny bőr orvoslója

null
A francia La Roche-Posay márka több éves kutatómunka során fedezte fel azokat az okokat, melyek az érzékeny bőrt hajlamosabbá teszik a korai öregedésre. Ennek megakadályozására új, speciális krémmel jelentkezett, amely ősztől már nálunk is megvásárolható a gyógyszertárakban. (Részletek)

Szemrevaló ANR

null
A gyógyszertári csepegtetős "kis barna üvegcse" legendás. Az Advanced Night Repair, vagy ANR, ahogy széles körben ismert, 25 éve egyet jelent az Estée Lauder márkával és világszerte a nők nélkülözhetetlen bőrápolási kelléke. Az új szemápoló ezt a legendát erősbíti majd. (Részletek)

La Prairie drágaköves illatcsodái

null
A drágakövek épp úgy vonzzák a nőket, mint az általuk inspirált parfümök. Most szeptemberben három ilyen újdonsággal is találkozhatunk. A három illat mindegyike más-más hangulatot és érzéseket kelt. Csábításuk ellenállhatatlan, így biztos sikerre számíthatnak. (Részletek)

Mit tud az új svájci bőrmegújító?

null
A nyár a gondos UV-védők ellenére is megviseli a bőrt, ezért ősszel új bőrfrissítőt, feszesítőt és öregedésgátlót keresünk. Az üzletekben most egy egészen különleges újdonság jelent meg, melyet minden igényes hölgy figyelmébe ajánljuk. A Juvena On the Move októbertől vásárolható meg az üzletekben. (Részletek)

Vichy, a bőrdoktor

null
A problémás bőr a nők 60%-ának okoz gondot felnőtt korban is. Egyszerre három problémát kell orvosolni ilyenkor: a bőrhibákat visszaszorítani, megakadályozni a csillogást és közben hidratálni. Ezért lett az új Normadem hidratáló neve Tri-Aktiv. (Részletek)

Tedd színesebbé, gazdagabbá az életed!

null
Augusztus első hetétől kapható a nyári gyümölcsök és virágok illatát magába gyűjtő új Pleasures Bloom, amely várhatóan még az elődjénél, a Pleasures parfümnél is nagyobb sikert arat majd. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: