Szépség és egészségHirlevél

Szépség és egészség

Oldalak: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7...

Növényi őssejtek a kozmetikában

null
A nemzetközi nagy kozmetikai cégek új csodafegyverként hirdetik az őssejtet, úgy tartják, annak növényi formája megállíthatja a bőr öregedését, mivel a sejteket újratermelődésre serkenti. Ezt ma már itthon is kipróbálhatjuk a kozmetikai szalonokban és az új krémekkel. (Részletek)

Vichy újdonságok

null
A Vichy mindig elsők között jelenik meg azokkal a kozmetikai újdonságokkal, melyekre a kozmetikumok piacán érdemes oda figyelni. Így volt ez az idén is. Január első napjaiban már találkozhattunk kitűnő szemránckrémével, melyhez azóta más újdonságok is csatlakoztak. (Részletek)

Új csoda: a patronos bőrfiatalítás

null
A kozmetikai szalonokban egy teljesen új, minden eddig megszokottól eltérő eljárás hódít, ami nagyon látványos eredményt produkál. Nincs szükség szikére, a kezelés élvezetes, és látványosan elbánik a ráncokkal. Érdemes közelebbről is megismerkedni vele. (Részletek)

Karácsonyi ajándékok

null
Ezúttal az ajándékozáshoz adunk ötleteket. A parfümériáknak karácsony táján olyan gazdag a kínálata, hogy nem könnyű a válogatás. A nőknek és a férfiaknak szóló újdonságokból olyan csemegét válogattunk, amivel mindenki biztos sikerre számíthat. (Részletek)

BB krémmel a kor ellen

null
A fiatalos megnyerő külső, az áttetszően finom bőr látványa ma már nem kortól függ, bárki elérheti, aki felveszi a harcot az idővel. Különösen az ünnepek közeledtével igyekszünk minél jobb formába hozni magunkat, ehhez nyújt most segítséget a Vichy legújabb arckréme. (Részletek)

Megnyílt a Madison Perfumery

null
Újabb exkluzív illatszalon nyílt az Andrássy úton Madison néven. A hírnek azok örülnek elsősorban, akik a tömegtermelés helyett az egyedi illatokat részesítik előnyben. Ugyan ezek az illatok első ránézésre drágábbnak tűnnek, de úgy tartják, nemcsak az egyediség, hanem a "tartósság" miatt is megérik az árukat. (Részletek)

Hajad védelmében

null
A hajhullás egészen fiatal korban sok ember életét megkeserítheti, de ma már védekezhetünk ellene. Mivel a dús hajkorona nagyon csábító tud lenni, kutatók egész hada dolgozik azon, hogy egyre hatékonyabb hajápolókat fejlesszenek ki. A legújabb a Vichy szakértőinek remekműve, amit nőknek és férfiaknak egyaránt érdemes kipróbálni. (Részletek)

Őszi folthalványítás

null
Nyáron a fényvédelem mellett is kialakulhatnak bőrfoltok az arcon és a test különböző részein, ezért az őszi kozmetikai újdonságok között ősszel mindig megtaláljuk a legújabb folthalványítókat, amelyek alkalmazásával elkerülhetjük, hogy az évek során ezek a foltok összegyűljenek. (Részletek)

Ránctalaníts ősszel

null
Szeptember a nagy visszatérés ideje a munkába, a hétköznapokba, ilyenkor regeneráljuk bőrünket is, hogy visszanyerje régi formáját, és egyben felkészítjük a tél viszontagságainak elviselésére. A Vichy újdonsága nagy segítséget nyújt ehhez. (Részletek)

Barnulj szépen és okosan

20110722-szep1.jpg
A napozás örömét és a szép barna bőr látványát akkor élvezhetjük önfeledten, ha megfelelő fényvédő napozószerekkel, testápolókkal védjük, óvjuk és ápoljuk bőrünket. Körbenéztünk, milyen újdonságokat kínálnak az idén. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: