A hónap stílusaHirlevél

A hónap stílusa

Oldalak: 1 | 2 | 3 | 4 | 5

Nők a tervezőasztal mögött

A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium idén október 2-án, 27. alkalommal adja át a Magyar Formatervezési Tanács által kezelt Magyar Formatervezési Díjat. A rangos elismerést négy kategóriában - termék, vizuális kommunikáció, terv és diákmunka - ítéli oda a neves alkotóművészekből álló zsűri. (Részletek)

Létezik-e amerikai stílus?

Hogyne létezne, még ha nem is a klasszikus értelemben vett lakberendezési stílust értjük rajta. Ha a lényegét akarjuk megragadni, azt mondhatjuk a tengerentúli lifestyle lényege a praktikum, a célszerűség és a technikai összkomfort. (Részletek)

Óbudai hacienda

Önmagában is megdöbbentő látvány egy spanyol udvarház a kaszásdűlői lakótelep tőszomszédságában, hát még, ha hozzávesszük, hogy az épület egy alakuló ipari park kellős közepén pompázik. (Részletek)

Mediterrán stílus

mediterrán terasz
Temperamentumos, nyitott, vendégszerető emberekhez illik a mediterrán stílus, akik szeretnek a nap végén barátaikkal a teraszon hosszan, meghitten beszélgetni egy pohár finom bor mellett. (Részletek)

A kínai otthon ma

Azt mondják, a kínai házbelsők legfőbb erénye az egyszerűség. Ez az, ami mindmáig megkülönbözteti a többi távol-keleti stílustól. (Részletek)

A távol - keleti nappali

Távol - keleti nappali

A távol - keleti stílusú nappaliban az egyszerű, letisztult vonalak mellett a kényelem kapja a főszerepet. (Részletek)

A távol - keleti konyha

Távol-keleti konyha
A modern távol - keleti konyha mind a főzés, mind a kellemes időtöltés színtere, a stílusnak megfelelően minden zsúfoltság nélkül. (Részletek)

A távol - keleti hálószoba

japán hálószoba
A távol-keleti hálószoba rendkívül visszafogott, leginkább az alvást, nem az ejtőzést szolgálja. (Részletek)

A francia hálószoba

francia hálószoba
A francia elegancia hívogató, csábító. (Részletek)

A francia stílusú konyha

Francia konyha
Ha ebben a helyiségben is a kifinomultságot akarjuk érzékeltetni, felejtsük el a rusztikus francia kávéházi stílust, és gondoljunk inkább egy népszerű városi étteremre. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: