A hónap stílusaHirlevél

A hónap stílusa

Oldalak: 1 | 2 | 3 | 4 | 5

Színek és minták forradalma

"Az élet túl rövid az unalmas bútorokhoz." Ebben a hitben láttak neki az Innovation dizájnerei a legújabb kanapé és ágy kollekció tervezéséhez, de ezzel szembesült a kiegészítők terén a "gramodesign" is. (Részletek)

Retro, avagy forgassuk vissza az óramutatót

Nincs új a nap alatt - tartja a mondás, amit kiterjeszthetnénk a hetekre, hónapokra, évekre, de talán évtizedekre is. S miért is volna kivétel ez alól az időmérő szerkezetek divatja, amely az örökérvényűt próbálja rákopírozni a mindennapok elsuhanó pillanataira. (Részletek)

Karácsonyfa-kiállítás a Gödörben

Az Elle Dekor újszerű kez-deményezéssel ünnepli idén a karácsonyt: a magazin 15 tervezőt, illetve tervezőcsoportot kért fel arra, hogy alkossák meg és tegyék közszemlére álmaik karácsonyfáját. (Részletek)

Antik vagy régi?

December a nagy műtárgyaukciók hónapja. Arra a kérdésre azonban, hogy mi a különbség a régiség és az antik között, nemcsak a lakberendezők, hanem maguk a szakemberek is hosszú fejtegetésekbe burkolt kitérő válaszokat adnak. (Részletek)

A wellness és a spa nagy szezonja

Nemrég még a szoláriumbérlet is gáláns meglepetésnek számított, aztán a "kuponosdit" valahogy elsodorta a tárgykultusz. Reinkarnációja legfőképp az üzleti turizmus, az év végi cégértékelő "kirándulások" divatba jövetelének köszönhető, ahol a konferenciaszervezők különféle wellness csomagokkal egészítik ki a szállodai alapszolgáltatást. (Részletek)

Lapp luxus

Egy "jégszálló" a maga nemében egyedülálló intézmény, hiszen azon túl, hogy a szobákon, az ágyakon kívül még a bárpult is jégből van, a hotelben - helyi jégfaragó művészeknek köszönhetően - minden évben más a dizájn. (Részletek)

Liv: svédül életet jelent

Leesett az első hó, ami nem meglepő novemberben. Ám ettől még az a fajta élet, amit élünk, egyáltalán nem szűnik meg, igaz, lehet, hogy kicsit lelassul. Az északiak lényegében ebben élik le az életüket, és ez, úgymond, rányomja a bélyegét a stílusukra. Az első sztereotípia, amit az északiakkal kapcsolatban rendre elmondunk, a hidegség. (Részletek)

White Cube - még egyszer

A londoni és a nemzetközi kortárs művészet egyik legbefolyásosabb galériása, Jay Jopling immár két galériát üzemeltet a brit fővárosban. A hat évvel ezelőtt megnyitott Hoxton téri White Cube mellett néhány hete a West End-en is megnyitotta impozáns galériáját, több mint 1000 négyzetméteres alapterületen. (Részletek)

Ajándék MINI-dekorációk

A Wallis Duna speciális ajánlatának köszönhetően most különleges ajándék grafikával - többek közt brit zászlóval - díszíthetők a raktáron lévő MINI-k. (Részletek)

Őszi anglománia

Vélhetően nem kell magyarázni, hogy az ősz miért éppen a ködös Albiont juttatta eszünkbe. Ugyanakkor - minthogy szakítani szeretnénk a sztereotípiákkal -, legkevésbé sem az elmúlás, a természet álomra szenderedése, a szürkeség jegyében "áldozzuk" az októbert az angol stílusnak. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: