Valentin-napi gyertya egyszerűen

gyertyavarázs


Ha Valentin-nap, akkor szerelem, ha szerelem, akkor romantika, ha romantika, akkor gyertyafény. Készítsen saját kezűleg gyertyát a lehető legegyszerűbb módon. Természetesen az alkalomhoz illően szívalakút.

Hozzávalók:

teamécses, szívalakú tésztaszaggató, sütőpapír, konzervdobozA gyertyakészítés lépései:A gyertyakészítés lépései
Elkészítése:gyertyavarázs
1. Szedjük darabjaira a teamécsest. A kanócra és a viaszra szükségünk lesz, fém tartót eldobhatjuk.2. A kiszedett viaszt tegyük egy konzervdobozba. Melegítsünk egy edényben vizet, helyezzük bele a konzervdobozt, és hevítsük tovább, hogy a viasz megolvadjon.3. Használat előtt hűtsük le a tésztaszaggatót, majd helyezzük a sütőpapírra. Figyeljünk arra, hogy a sütőpapír tiszta legyen, különben az esetleges szennyeződéseken kifuthat a viasz.4. Helyezzük a tésztaszaggató közepére az előzőleg a teamécsesből kivett kanócot, majd nyomjuk a sütőpapírra a formát, másik kezünkkel pedig öntsük bele a forró viaszt.5. Hagyjuk megdermedni a viaszt, majd egy mozdulattal nyomjuk ki a formából.

Trükkök:

Tehetünk színezőanyagot az alapanyagba, ha nincs kéznél, olvasszunk fel gyertyacsonkokat, és ezeket keverjük a viaszba. Bármilyen formát választhatunk, azt azonban tartsuk szem előtt, hogy a viasz megszilárdulása után könnyedén - lehetőleg anélkül, hogy a gyertya megsérüljön - le kell választanunk. Díszítésként használhatunk viaszfóliát, vagy -lapot, gyertyafestő tollat, esetleg decoupage technikát, illetve különböző aromákat, így gyertyánk nem csak szemet gyönyörködtető lesz, hanem illatával is elvarázsol minket.

Ötletek farsangra:

Lampionkészítés

Farsangi maszk

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Valentin-napi gyertya egyszerűen
Dátum: '12.01.31
Kategória: Trükkök-tippek
Következő cikk: » A báli időszak királynője: a gyémánt
Előző cikk: « Egy dalos kedvű gróf a RaM Colosseumban

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: