Bochkor Gábort lovaggá ütötték

null
A Chivas Luxury Club rendhagyó Halloween Party eseménye az Andrássy út egyik gyönyörű épületében került megrendezésre. A vendégek nagy része is jelmezben érkezett és a party alatt az Il Makiage maszk mesterei készítettek különleges sminkeket és a Schwarzkopf Professional fodrászai igazították a maszkokhoz a frizurákat.

null
Az eseménysorozat névadó támogatója, a Chivas Regal nemzetközi szlogenjével (Live With Chivalry) a klasszikus férfiúi értékek zászlóvivőjeként a mostani eseményen is megválasztott egy ismert személyt lovagjának. Till Attilát követően most Bochkor Gáborra esett a szervezők választása, mert véleményük szerint Gábor, bár a média korábban rosszfiúnak állította be, igazi férfiúi értékeket képvisel. Bochkor Gábor sok éve sikert sikerre halmoz munkájában és mellette családapaként is a maximumot hozza ki magából.

null
A Chivas Lovagrend Főlovagja, Árpa Attila Drakula Gróffá változott erre a nem mindennapi estére és így várta Bochkor Gábort, hogy egy fekete boríték átadásával felkérje őt következő Lovagnak, aki nagy örömmel el is fogadta a számára is megtisztelő titulust. Most első alkalommal az eseményen a vendégek között is Lovagot és Úrhölgyet avattak a játékos vetélkedőn résztvevők között, a legrátermettebb Hölgyet és Urat éjfélkor díjazták oklevéllel és értékes nyereményekkel.

A játékos vetélkedőn lehetett kártyavárat építeni, Halloween tököt dobálni darts nyíllal, vagy akár whisky próbát kiállni.

A Chivas Luxury Club következő, egyben évzáró eseménye december 1-én kerül megrendezésre, ismét egy különleges helyszínen.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Bochkor Gábort lovaggá ütötték
Dátum: '11.11.04
Kategória: Sztárnegyed
Következő cikk: » Keresik 2011 legkiválóbb női vezetőjét
Előző cikk: « Rock and Roll és kész!

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: