Sztár dizájnerek az Electrolux Design Lab zsűrijében

null
Az idei Electrolux Design Lab verseny győztesének vezető építészekből és dizájnerekből álló zsűrit kell lenyűgöznie a szeptember 7-én, Londonban megrendezésre kerülő Room Home Intelligence konferencián. A zsűri tagjai Cecilie Manz dán tervező, Hayes és James Slade építészek és Henrik Otto, az Electrolux globális tervezési részlegének felelős alelnöke.

Az Electrolux kilencedik alkalommal írta ki nemzetközi ipari-formatervező versenyét, melyre olyan készülékterveket várt a pályázóktól, amelyek az intelligens mobilitás kihívásaira kínálnak megoldásokat. A hallgatóknak, illetve a friss diplomásoknak az idő, a kényelem, a szabadság és az irányítás szem előtt tartásával kellett megtervezniük azokat a háztartási készülékeket, melyeket otthon, vagy akár házon kívül is használhatnak a fogyasztók.

A versenykiírásra 50 országból több mint 1300 nevezés érkezett. A vállalat által legjobbnak ítélt 8 pályamű közül ősszel, neves szakértőkből álló zsűri választja majd ki a győztest. Az alkotásokat az intuitív formaterv, az innováció és a fogyasztói igények kielégítése kritériumok alapján bírálják el.

Az Electrolux formatervező versenyének döntőjét idén a Room Home Intelligence konferencia részeként rendezik meg 2011. szeptember 7-én, Londonban. A konferencia keretében, a pályázók élő prezentációval mutatják be koncepciójukat, és a zsűri az esti ünnepélyes zárórendezvényen hirdeti ki az idei verseny nyertesét. A Design Lab 2011 első díja 5000 euró és egy hat hónapos, fizetett gyakornoki állás az Electrolux valamelyik globális terméktervező központjában. A második díj 3000, a harmadik pedig 2000 euró.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Sztár dizájnerek az Electrolux Design Lab zsűrijében
Dátum: '11.08.02
Kategória: Sztárnegyed
Következő cikk: » Rákász Gergely-koncert a Városmajorban
Előző cikk: « Gyűjtsd a parafadugót, és óvd a Föld nevű bolygót!

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: