Két lakberendezési kiállítás márciusban

null
A 14. Lakástrend Kiállítás az öko-design, a fenntartható lakás, a környezetbarát zöld technológiák szellemiségében 2011. március 4-6-ig várja látogatóit a Műcsarnokban. Terítéken napjaink leginnovatívabb lakberendezési trendjei, hazai és külföldi designerek munkái, és persze a "madeinhungary" tárlat.

A milánói Salon di Mobile szellemiségéhez közel álló, hazai formaművészeket bemutató kiállításon idén a PannonArts Galéria támogatásával megrendezett "Év Ékszere 2011" ékszertervezői díjának átadására és a 10 legkiválóbb művész bemutatására is sor kerül.

Ízelítő a Lakástrend változatos programjai közül: a 4Szoba.hu lakberendezői villámtalálkákon várják az érdeklődőket, a Made in Budapest Fórumot hirdet a fenntartható design témájában, a WAMP pedig különleges design-shopot üzemeltet a kiállítás ideje alatt. A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem MomeLine Design Műhelye szervezésében Öko Design Meetup-on vehetnek részt az innovatív magyar zöld-design rajongói, a kortárs hazai divat szerelmesei pedig az R9 Show-room divattervezőinek (Abodi Dóra, Mojzes Dóra, Szegedi Kata, Benus Dani) bemutatóját tekinthetik meg, mielőtt mindenki átadná magát az Our Fashion blog Születésnapi Partijának.

*

A legújabb bútorok, a legkorszerűbb világítástechnikai eszközök, trendi anyagok és színek, egyedi dekorációk, minden, ami lakberendezés: ez az idén nyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő Lakáskultúra Élőben kiállítás, amely március 11-től 13-ig közel tízezer négyzetméteren várja a közönséget.

A kiállításon több mint százhúsz hazai és külföldi gyártó és forgalmazó mutatja be új kollekcióját, legyen szó bútorról, textilről, dekorációról, burkolásról vagy épp világítástechnikáról. Tízezer négyzetméteren kel életre mindaz, amihez otthonunk csinosítására, berendezésére szükségünk van. A hazai trendeken túl a szerb, lengyel, osztrák, román és egyiptomi lakberendezési kultúra is bemutatkozik. A látogatókat a standokon ingyenes tanácsadással szakemberek és lakberendezők segítik, hogy az akciós ajánlatok között megtalálják a legoptimálisabb megoldást álmaik megvalósítására.

A Lakáskultúra Élőben idén is igazi családi programot kínál, hiszen a rendezvény színpadán sztárvendégek szórakoztatják a közönséget és saját otthonuk titkaiba is bepillantást engednek, a legkisebbek pedig a játszósarokban kapcsolódhatnak ki a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban. A kiállítás és vásár kísérő rendezvénye az Ízlelő show, ahol különleges ízek teszik még élvezetesebbé a látogatást. Aki pedig újonnan berendezett lakását egy gyönyörű orchideával tenné tökéletessé, megteheti a "C" pavilonban található Orchidea Fesztiválon. A kétezer-hatszáz négyzetméteren pompázó különleges virágok kiállítására kedvezményesen juthatnak be a Lakáskultúra Élőben vendégei.


Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Két lakberendezési kiállítás márciusban
Dátum: '11.02.28
Kategória: Lakásinfó
Következő cikk: » Síelni készülök! Hogyan készítsem fel izmaimat?
Előző cikk: « Berendi András - egy "boss" a Fashion Streeten

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: