Téli bőrvédők

null
Télen különösen hajlamos a bőr a kiszáradásra, ezért speciális termékekkel gondosabb ápolást igényel. A La Roche-Posay Lipikar termékcsaládja a higiénés és bőrápoló termékek teljes körét kínálja, melyeket kifejezetten a száraz, nagyon száraz vagy irritált bőr számára fejlesztettek ki.

A speciális ápolók családja most két új termékkel gazdagodott. A Lipikar testápoló és a Lipikar Xerand kézkrém ebben a hideg időben mindannyiunk számára nélkülözhetetlen. A testápolót az elhalt felső hámréteg eltávolítása után vigyük fel a bőrre, ehhez használjunk tusolásnál vagy fürdésnél dörzskesztyűt vagy bőrradírt. A krémet körkörös mozdulatokkal finoman masszírozzuk be, amely pillanatok alatt felszívódik és nem hagy zsíros érzést vagy nyomot a ruhán. Szinte azonnal és észrevehetően helyreállítja a bőr hidrolipid rétegét, tartósan hidratál és hosszan tartó védelmet nyújt az irritáló tényezőkkel szemben.

A Lipikar testápoló tej új összetevője a Niacinamid, mely a bőr barrier visszaállításában segít, és ezáltal hatékonyan megszünteti a száraz bőr feszülő érzetét és megnyugtatja azt. Fontos összetevője továbbá a Karité (=shea) vaj az intenzív lipidpótlásért, mely segít visszanyerni a bőr puhaságát és komfortérzetét. Azonnal beszívódva lipideket biztosít a száraz bőr számára. A bőr barrier rendszere megerősödik és védetté válik a külső agresszív tényezőkkel szemben. Ajánlott száraz, komfortérzetét vesztett bőrre, feszülő érzés és rugalmasság vesztés esetén. 200ml-es pumpás kiszerelésben kapható.

null
A kéz árulkodik legjobban a korunkról és ápoltságunkat is elárulja egyben. Ezért ajánlott a kézkrém rendszeres használata. Minden egyes kézmosás után egy leheletnyi réteget vigyünk a Xerand kézkrémből, és finoman masszírozzuk be a bőrbe. Az eredmény már pár nap után látványos lesz. És nemcsak felnőtteknek, gyerekeknek is ajánlott. Nem hagy zsíros érzést, azonnal beszívódik, nagyon diszkrét és finom illata van. Alkalmazása a nagyon száraz, irritált bőrnek visszaadja a komfortérzetét, és puhává varázsolja azt.

A La Roche Posay mindkét újdonsága parabenmentes. Kizárólag gyógyszertárakban kaphatók.

Győri

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Téli bőrvédők
Dátum: '11.01.19
Kategória: Szépség és egészség
Következő cikk: » Hőhullám Szentlőrincen
Előző cikk: « Környezettudatos sztárok

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: